pixel.png
Mirela Reţegan s-a lăsat pe mâna echipei de stilişti care a iniţiat proiectul “Transformari radicale by Jovsky Studio” şi, pentru o zi, a fost Mary Poppins. Alegerea personajului nu a fost deloc una grea pentru hairstylistul Adrian Perjovschi, luna iunie fiind dedicată copiilor, iar Mirela este creatoarea fenomenului Gaşca Zurli.
 
“Ne-am dorit să facem o transformare dedicată copiilor fiind luna iunie, aşa că am ales cel mai iubit personaj din ţară pentru copii. Mirela Reţegan este Mary Poppins a vremurilor noastre, ea cântă mereu şi alături de ea cântă şi dansează toţi copiii, ea înveseleşte, dar şi educă copiii, ea iubeşte, dar şi struneşte copiii, ea îi face să râdă, dar cumva ştie să-i facă să fie şi ascultători. Din punct de vedere al look-ului, am încercat să aducem elementele definitorii ale lui Mary Poppins, pălăria, părul prins distins la spate, însă cele mai importante elemente le are deja Mirela: eleganţa, frumuseţea, distincţia, veselia, dragostea infinită şi grija faţă de copii”, povesteşte hairstylistul.

<!–

Formul de quiz

–>

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

 
Transformarea a fost făcută până la cel mai mic detaliu. Nelipsite au fost pălăria, umbrela, costumul roşu, make-up-ul natural şi cocul elegant, toate puse la punct de stilista Eniko Szanto, de make-up artist-ul Mădălina Petcu şi de hairstyliştii Sasha Flavius şi Adi Perjovschi.
 
“Pur şi simplu nu am putut refuza această invitaţie la transformare. Cunosc această echipă atât de bine, încât am zis că sigur o să ne distrăm foarte tare, am stat foarte relaxată, habar n-am avut cu ce mă îmbrac, cu ce mă încalţ, cum o să am părul, n-am întrebat nimic. Mi s-a părut că pot să fiu şi eu jucăria cuiva pentru o zi, mai ales că eu am atâtea jucării în tot timpul anului. Când m-am uitat în oglindă, după ce ei au pus toate lucrurile astea superbe pe mine, reacţia mea a fost “wow” şi de atunci zâmbesc continuu. Eu sunt sigură că Mary Poppins nu a avea stilistă, hairstyliştii, make-up artiştii pe care eu îi am, nici produsele pe care le-au folosit ei, aşa că, dragă Mary Poppins, astăzi este despre Mirela Poppins şi sper că eşti de acord, de acolo de sus, cu tot ce au făcut aceşti oameni minunaţi”, spune Mirela Reţegan.
 
Pentru o zi în rolul ”Mirela Poppins”, aşa cum i-a rămas numele în urma experienţei, artista a profitat din plin de personajul în care s-a transformat şi nu a ezitat să dea un îndemn tuturor mamelor din România: să-şi facă timp să aibă grijă de ele, să fie fericite, să zâmbească şi să o descopere pe Mary Poppins în adâncul sufletelor lor.
 

Preluat de la: csid.ro