meghan-markle-tatcha.jpg
Meghan Markle va crea și va produce pentru platforma Netflix un serial de animație care dorește să stimuleze tinerele fete să se emancipeze. Producția va avea ca surse de inspirație personalități feminine din istorie, a anunțat miercuri fundația pe care ducesa o administrează împreună cu prințul Harry, informează AFP, transmite Digi24.

„Asemenea multor fete de vârsta ei, eroina noastră, Pearl, caută să se descopere pe sine încercând în același timp să facă față provocărilor zilnice”, a precizat într-un comunicat ducesa de Sussex, cea care a născut recent o fetiță.

Inspirată din mai multe personalități istorice feminine, eroina va învăța treptat să-şi cunoască forțele și să se emancipeze. Până în acest moment, nu a fost comunicată data la care va fi lansat „Pearl”.

Cineastul David Furnish, soțul lui Elton John, este unul dintre coproducători.

<!–

–> <!–

–>

Meghan Markle și Prințul Harry, care s-au mutat în California și s-au retras din familia regală britanică, administrează în prezent fundația Archewell, organizație de caritate, dar și o companie de producție audiovizuală, care a semnat parteneriate lucrative cu platformele Netflix și Spotify.

Preluat de la: diez.md