1532359464432.jpg

Aparițiile lor fascinează o lume întreagă, iar naturalețea frumuseții lor este demnă de urmat. Merghan Markle și Kate Middleton reușesc de fiecare dată să arăte splendid, cu ținute impecabile, coafuri perfecte și machiaj natural. Pentru un asemenea aspect, cele două ducese au anumite trucuri, secrete, pe care le-au împărtășit cu femeile din întreaga lume.

Cariera de actriță i-a oferit numeroase lecții de înfrumusețare ducesei Meghan, trucuri pe care le-a dezvăluit, ulterior, în cadrul interviurilor acordate. La rândul ei, Kate Middleton are propriile sale metode, cu care reușește să-și pună în evidență trăsăturile.

Încearcă și tu câteva dintre secretele de frumusețe folosite de Meghan Markle și Kate Middleton:

Exerciții pentru față.

„Fac exerciții faciale recomandate de esteticianul meu favorit, Nicola Joss, care practic îți sculptează fața din interior”, a declarat Meghan Markle pentru Birchbox în anul 2014. „Jur că funcționează, oricât de caraghios te-ai simți când le faci. În zilele în care fac exercițiile, pomeții mei și linia maxilarului sunt mult mai definite”, a adăugat Meghan.

Iluminează-ți tenul folosind ulei de măceșe.

Chiar dacă informația nu a fost confirmată de Ducesa de Cambridge, uleiul de măceșe pare a fi un ingredient de bază din rutina sa de îngrijire a pielii.

„Kate continuă să folosească uleiul de măceșe în ritualul său zilnic de îngrijire a pielii. Adoră efectul pe care îl are asupra pielii sale”, a declarat o sursă anonimă pentru US Weekly în anul 2015.

Păstrează-ți buzele hidratate.

Meghan susține că e dependentă de balsamul de buze. Însă nu oricare balsam, ci un produs care conține zahăr și are factor de protecție 15.

„Am căutat peste tot și am încercat toate brandurile de balsamuri pentru buze, dar acesta este cel mai bun pe care l-am descoperit până acum”, a declarat Meghan despre produsul Fresh Sugar Advanced Therapy Lip Treatment. 

Controlează firele de păr rebele cu o periuță de dinți.

Cunoaștem că Meghan obișnuiește să poarte cocuri lejere. Când este vorba despre un coc perfect strâns și neted, aceasta are un truc pentru a netezi firele rebele. 

„Pentru firele rebele, pulverizez fixativ pe o periuță de dinți și o folosesc apoi pentru a netezi firele sau pentru a defini cărarea. Este un truc perfect în special pentru un coc neted, atunci când nu filmez”, a declarat Meghan pentru Birchbox.

Alege oja nude.

Kate Middleton a optat pentru o combinație de două nuanțe neutre de ojă pentru ziua nunții, după cum a declarat manichiurista sa pentru Daily Mail, la scurt timp după eveniment. Se pare că trucul este împrumuntat chiar de la Regina Elisabeta, care poartă nuanța de ojă nude Essie Ballet Slippers încă din anii '80.

Împrospătează-ți privirea cu un iluminator.

Pentru un chip fresh, Meghan are, de asemenea, un secret, un truc pe care l-a învățat de pe vremea când se filma pentru serialul „Suits”. 

„Pentru ca ochii să pară larg deschiși și limpezi, aplică puțin iluminator, precum Yves Saint Laurent Touche Éclat, în colțurile interioare ale ochilor. Acest truc este cu atât mai bun atunci când filmăm la trei dimineața și trebuie să arăt fresh”, a declarat Meghan pentru Birchbox.

Aplică cu regularitate loțiune de corp.

Meghan se poate lăuda cu o strălucire delicată a pielii, lucru care se datorează unui produs accesibil, pe care oricine îl poate găsi în supermarket. 

„Folosesc loțiunea de corp hidratantă Nivea Skin Firming. Este loțiunea mea favorită de pe piață și îmi place pentru că este accesibilă și îmi face pielea să arate și să fie uimitoare”, a declarat Meghan.

Folosește plasa de păr pentru un coc perfect.

Pentru cocuri perfecte, Kate Middleton a „furat” un truc de frumusețe de la balerine. Ducesa de Cambridge folosește plasa de păr pentru a menține un coc elaborat la locul lui. Plasa de păr folosită este aproape invizibilă, astfel că trucul său este cât se poate de ingenios.

Curbează genele pentru o privire alertă.

Meghan Markle a vorbit adesea despre trucuri care o ajută să pară perfect odihnită chiar și după o noapte întreagă de filmări. Iar unul dintre ele este curbarea genelor cu un aparat special. 

„Chiar dacă nu porți mult machiaj, acest truc simplu te va ajuta să pari odihnită”, a susținut Meghan.

Pulverizează spray pentru texturare.

„Când părul meu este puțin îngreunat, Suanne, hairtislistul meu de pe platoul de filmare, mă pune să mă aplec, pulverizează pe păr puțin spray pentru textură, apoi mă pune să-mi dau părul pe spate cu viteză, pentru a-i oferi un plus de volum”, spunea Meghan într-un interviu.

Folosește puțin fond de ten.

Ducesa de Sussex a recomandat ca aplicarea fondului de ten să fie cu un burete special, nu cu degetele sau pensula de machiaj.

„Aplică fond de ten numai pe zonele în care este nevoie. Eu nu vreau să-mi acopăr niciodată pistruii, astfel că aplic numai o peliculă fină de fond de ten pe anumite secțiuni, în loc să acopăr întreaga față”, zicea Meghan despre trucurile de machiaj folosite de makeup artiștii de pe platourile de filmare. 

Păstrează o sticluță cu ulei din arbore de ceai în geantă.

„Nu este tocmai un produs glamour, dar dacă te tai ușor, dacă ai o ciupitură de țânțar, îți apare un coș sau orice altceva, uleiul din arbore de ceai este remediul meu pentru orice. Este ieftin, e suficient de mic încât îl poți purta oriunde, iar eu îl iau cu mine mereu”, a mai spus Meghan Meghan Markle pentru Allure.

Alege un șampon fără sulfați.

Richard Ward, hairstilistul lui Kate Middleton, este cel care i-a recomandat Ducesei să folosească un șampon fără sulfați, care curăță delicat părul și îi menține strălucirea naturală. Kate este recunoscută pentru coafurile sale impecabile și buclele strălucitoare și perfect definite, scrie eva.ro.

Preluat de la: zugo.md