nick-radoi.jpg

Nick Rădoi, cunoscutul milionar român stabilit în SUA, a reușit să învingă cancerul! În 2023, afaceristul de 63 de ani a fost diagnosticat cu cancer de colon. A urmat chimioterapie și a fost operat de mai multe ori, iar în cele din urmă a reușit să scape de boala nemiloasă. Care e acum starea lui de sănătate?  

În vara lui 2023, Nick Rădoi a primit o veste dură din partea medicilor din Mexic: avea cancer la colon. Afaceristul mersese la spital pentru o simplă operație de apendicită. În realitate, el avea o tumoră de 9 cm.

Citește și: Cum se simte Mihai Albu după operația de cancer la prostată: „Am trecut hopul cel mare”

Ulterior, Nick Rădoi a suferit alte intervenții chirurgicale complexe în America și ședințe de chimioterapie. Timp de șase luni, milionarul român a stat prin spitale, luptându-se cu boala cumplită. În plus, a slăbit extrem de mult: 40 de kilograme.

Recent, într-un interviu, Nick Rădoi a precizat că s-a vindecat de cancer și a încheiat ultimele ședințe de chimioterapie. El va reveni în România, după ce medicii i-au dat voie să zboare.

„Am încheiat ședințele de chimioterapie acum vreo trei săptămâni și mi-au dat undă verde să călătoresc cu avionul. Voi fi în România pe 15 iunie. Prima oprire va fi în București. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ajutat să trec prin toate aceste dificultăți și să revin sănătos. Mă simt ca un om renăscut, cu o mentalitate diferită și mulțumesc în fiecare zi pentru zilele pe care le am. Sunt fericit să mă bucur din nou de viață și am decis să mă bucur și în România, să vizitez Mamaia, Bucureștiul și orașul meu natal, Caransebeș”, a declarat Nick Rădoi pentru Click!

„Am pierdut 40 de kilograme în timpul șederii prelungite prin spitale. Din punct de vedere alimentar, nu am voie să consum fast-food. Mă limitez doar la mâncare gătită acasă, cât mai naturală. Pe lângă chimioterapie, folosesc și medicamente naturale și consum multă vitamina C pentru a-mi recăpăta puterea”, a mai completat milionarul.

Sursa foto: facebook Nick Rădoi

Preluat de la: csid.ro