alina-ceusan.jpg

Alina Ceușan, una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România, este însărcinată pentru a doua oară. Recent, blondina a anunțat sexul bebelușului. Ea și soțul ei, Raul Tișa, mai au un băiețel, pe Rock. 

Alina Ceușan traversează una dintre cele mai frumoase perioada din viața ei. Influencerița este iar însărcinată și se pregătește să nască în acest an. De ziua sa de naștere, vedeta a făcut un anunț important. A dezvăluit sexul bebelușului care urmează să vină pe lume. Cei trei abia așteaptă să-l primească pe noul membru al familiei.

Sarcina Alinei Ceușan este destul de avansată, iar recent a aflat și ce va aduce pe lume: o fetiță sau un băiețel. Pentru a le dezvălui fanilor de pe rețelele de socializare vestea cea mare, Alina, soțul ei și micuțul Rock au pregătit un tort pentru a afla sexul bebelușului. Au filmat totul și așa au dezvăluit că Alina Ceușan urmează să devină mămică de fetiță.

Citește și: Alina Ceușan este însărcinată cu al doilea copil! A transmis un mesaj emoționat pentru fani: „2024 începe cu o aventură”

„Este fetiță și deja suntem îndrăgostiți de ea. Este cel mai frumos cadou de ziua mea, dar încă avem multe întrebări: Cum va fi viața cu Rock frate mai mare pentru ea? Cât de bine ne putem pregăti pentru asta? Cine va face cafeaua dimineața? Care sunt cele mai importante valori de transmis? Cum este viața cu un băiețel și o fetiță? Noi te așteptăm, fetița noastră”, a dezvăluit Alina Ceușan, pe rețelele de socializare.

Sursa foto: instagram Alina Ceușan

Preluat de la: csid.ro