pixel.png

Kourtney Kardashian se pregăteşte intens pentru vară. După ce s-a răsfăţat în ultimele luni cu fel de fel de preparate, vedeta în vârstă de 40 de ani a decis că este momentul să revină la dieta ketogenică având în vedere succesul pe care l-a avut în urmă cu câţiva ani.

”Tot anul aşteptăm vara şi, atunci când chiar se apropie, îmi doresc să arăt mai bine ca niciodată”, a scris Kourtney pe blogul său de lifestyle. ”M-am răsfăţat în ultima perioadă, iar acum am de gând să mă pun pe treaba aşa că, pentru următoarele luni voi ţine dieta ketogenică”, a continuat aceasta.

Mama a doi copii susţine că această dietă bogată în grăsimi şi scăzută în carbohidraţi o ajută să obţină cele mai bune rezultate.

<!–

Formul de quiz

–>

”Corpul meu nu a arătat niciodată mai bine ca atunci când în urmă cu doi ani şi jumătate am urmat dieta ketogenică, timp de două luni”, povesteşte vedeta. ”Din experienţa mea, am descoperit cea mai bună metodă de a-mi antrena corpul să amelioreze pofta de dulce, să ardă grăsimile şi să accelereze scăderea în greutate”, a continuat Kourtney.

Sora lui Kim Kardashian susţine că iniţial a ales să urmeze această dietă pentru sănătatea sa, nu pentru a scăpa de kilogramele în plus. În privinţa alimentaţiei, aceasta plănuieşte să mănânce carbohidraţi, dar fără grâu, fasole sau leguminoase şi să aibă trei mese pe zile şi gustări limitate. De asemenea, este dispusă să renunţe la consumul de fructe, excepţie făcând fructele de pădure, dar şi să renunţe la rădăcinoase precum cartoful dulce şi morcovii, la dulciuri şi alcool. Ca rezultatele să apară trebuie să fie foarte strictă şi serioasă în privinţa dietei.

 

Preluat de la: csid.ro