pixel.png

Kendall Jenner a încercat să atragă atenţia asupra unui subiect foarte important care afectează foarte multe persoane, în special în această perioadă grea în care coronavirusul a schimbat complet noţiunea de normalitate şi modul în care privim viaţa: anxietatea.

Modelul în vârstă de 24 de ani a dezvăluit pentru Kenneth Cole, odată cu lansarea Coaliţiei pentru Boli Mentale, că s-a confruntat cu anxietatea încă de la o vârstă fragedă.

”Eram foarte, foarte tânără şi îmi amintesc că simţeam ca şi când nu mai puteam respira. Am alergat spre mama şi i-am zis ”Mami, nu pot să respir. Ceva este în neregulă”, a spus modelul într-un interviu cu Michael Strahan şi Cole la Good Morning America. ”Bineînţeles, apoi m-a dus la foarte mulţi medici ca să se asigure că eram bine din punct de vedere fizic. Şi am fost. Doar că nimeni nu mi-a spus că am anxietate”, a continuat vedeta.

<!–

Formul de quiz

–>

Kendall Jenner a menţionat că simptomele s-au ameliorat între timp, dar mai apoi ”poate că în urmă cu trei sau patru ani au reapărut complet. Aveam iar atacuri de panică, dar în sfârşit am primit informaţiile de care aveam nevoie. Sincer, îmi doresc ca oamenii să nu se mai simtă singuri în asta”.

Sora mai mică a lui Kim Kardashian a menţionat că acum are grijă de sănătatea ei mentală. În plus, nu a ezitat să le fie alături fanilor de pe Instagram, perioadă în care i-a ţinut la curent cu ceea ce face aflată în izolare, cum depăşeşte momentele şi cum se mai simte.

”În zilele în care nu prea am nimic de făcut tind să fiu anxioasă şi încerc să mă calmez citind sau meditând”, povesteşte vedeta.

Campaniei prin care se doreşte răspândirea atenţiei în privinţa bolilor mentale s-au alăturat şi vedete precum Kesha, Whoopi Goldberg, Stanley Tucci, Oliver Platt, Michael Strahan, Cheyenne Jackson, Deepak Chopra, Elizabeth Chambers, Mayim Bialik, Hunter McGrady, Ashley Kebbel şi Chris Cuomo, fratele vitreg al lui Cole.

 

Preluat de la: csid.ro