pixel.png
Mihai Bendeac a anunţat public că a fost testat pozitiv cu COVID-19, împreună cu alţi membri ai familiei. 
 
Actorul a făcut anunţul public în timpul unei ediţii speciale a emisiunii iUmor, difuzată sâmbătă, 16 mai. Mihai Bendeac a dezvăluit că a fost infectat cu SARS-CoV-2 chiar la începutul Stării de Urgenţă din România, iar la rândul lor, părinţii, fratele, unchiul şi mătuşa actorului s-au îmbolnăvit şi ei. În timpul emisiunii, Mihai Bendeac şi-a întrebat colegii de la iUmor: ”Sunt singurul care a avut COVID? Singurul?”. La auzul veştii, colegilor de platou nu le-a venit să creadă, motiv pentru care au crezut că este doar o glumă a actorului.

<!–

Formul de quiz

–>

 

„Da. Eu, mama, tata, fratele, rude. În prima serie!”, a continuat Mihai Bendeac.
 
El a povestit că, la scurt timp după pătrunderea coronavirusului în România, bunicul juratului de la iUmor a murit. La câteva zile după înmormântare, o ştire a dat alarma în familia Bendeac.
 
„A apărut o ştire conform căreia preoţii, vânzătoarea de lumânări, diaconul, dascălul, toţi erau pozitivi. Preotul care a fost la noi la înmormântare era deja în spital”, a continuat Mihai Bendeac.
 
Virusul nu a iertat pe nimeni în familia juratului iUmor. Fratele său a avut simptome uşoare, dar Mihai şi părinţii săi nu au fost la fel de norocoşi.
 
„Pe ai mei i-a chinuit vreo opt sau nouă zile. Pe mine, timp de vreo 48 de ore. Ce m-a frapat este faptul că eram absolut normal şi, în decurs de cinci minute, aveam toate simptomele: dureri foarte puternice musculare, extrem de puternice, o stare de oboseală şi nu mai aveam absolut deloc gust şi miros, motiv pentru care am şi slăbit vreo trei kilograme în zilele alea”, a mai povestit Mihai Bendeac.

Preluat de la: csid.ro