profimedia-0835847992.jpg

Rosie debordează de senzualitate în orice ipostază, dar cele mai recente poze puse pe Instagram au generat un val de reacții. Blonda în varstă de 37 de ani, mamă a doi copii, arată impecabil. Are 1.75 m înălțime, picioare parcă interminabile și un chip de păpușă.

Recent, modelul britanic a făcut câteva selfie-uri în oglindă îmbrăcată într-o lenjerie intimă dantelată, de culoarea lavandei. Internauții au rămas cu gură căscată!

„Wow, cum reușești să te menții în formă având în vedere că ești mama a doi copii?”; „Chiar trebuie să te vedem așa? Ai bărbat”; „Aceasta sunt eu dacă m-aș reîncarca”; „Ești o combinație de farmec și frumusețe”; „Nu am alte cuvinte în afara de wow” au fost doar cateva dintre comentarii.

 

 

O postare distribuită de Rosie HW (@rosiehw)

Rosie Huntington-Whiteley este una dintre cele mai de succes supermodele din lume. De asemenea, este mama a doi copii, Isabella (2 ani) și Jack (6 ani), din relația cu actorul Jason Statham (56 de ani). Cei doi sunt împreună din 2010 și s-au logodit în 2016.

După cum a recunoscut într-un interviu, Rosie a fost atrasă de incredibilul simţ al umorului al lui Jason, nu de imaginea tipului macho pe care îl portretizează în filme. „Când o persoană ştie să te facă să râzi în momentul potrivit, lumea ta se schimbă”, a spus modelul britanic.

Rosie Huntington-Whiteley, în vârstă de 32 de ani, este supermodel, actriţă şi fost înger Victoria’s Secret. La 16 ani, ea a înaintat un CV la Profile Models pentru a deveni specialist în PR, dar când a ajuns la interviu, i s-a prropus să devină model. În câţiva ani, a avut contracte cu Clinique, DKNY, Ralph Lauren, Victoria’s Secret… şi, de asemenea, dragostea şi admiraţia fanilor din toată lumea.

Citeşte şi: Fotomodelul Elsa Hosk, impecabilă într-un costum de baie roz. Și-a recăpătat silueta după naștere

FOTO: PROFIMEDIA, Instagram @rosiehw

Preluat de la: csid.ro