muscatura-de-tantari-1.png

Înțepăturile de țânțari pot provoca multiple neplăceri în perioada sezonului estival. Pentru a ameliora efectele înțepăturilor ai la îndemână câteva remedii naturiste eficiente.

În timpul verii, poți resimți, la propriu, pe propria piele efectul mușcăturilor de țânțari. Mai ales în zonele situate în preajma lacurilor, înțepăturile insectelor pot lăsa urme neplăcute pe pielea copiilor, iar roșeața, umflăturile și senzația de mâncărime să dispară cu greu.

Desigur, efectele înțepăturilor pot trece de la sine, însă perioada „activă” a unei înțepături este destul de neplăcută, iar uneori din cauza umflăturilor poți fi nevoită să renunți la o ținută de vară lejeră care îți expune pielea din cauza „petelor roșii”. De altfel, în cazul copiilor, senzația de mâncărime cauzată de mușcăturile țânțarilor poate provoca multe bătăi de cap, indispoziție și nopți fără somn.

Pentru o rezolvare rapidă a neplăcerilor cauzate de țânțari poți utiliza un spray antiseptic și antiinflamator din farmacie, care să amelioreze senzația de mâncărime și să reducă timpul de recuperare.

VEZI AICI câteva remedii eficiente împotriva mușcăturilor produse de țânțari.

Sursa foto: depositphotos.com

Preluat de la: csid.ro