gemene-siameze.jpg

Abby și Brittany Hensel, care împart același corp de la mijloc în jos și controlează fiecare câte o jumătate a corpului, au împărtășit detalii despre viața lor extraordinară. La vârsta de 34 de ani, una din siameze, Abby, a găsit dragostea adevărată.

Căsătoria sa cu Josh, un asistent medical și veteran al armatei SUA, a fost confirmată de înregistrările oficiale obținute de Today. Fotografiile ceremoniei au fost distribuite pe rețelele de socializare, arătându-le pe Abby și Brittany într-o rochie de mireasă albă, alături de Josh, care purta un costum gri.

Abby și Brittany au împărtășit videoclipuri de la ziua specială pe contul lor de TikTok, unde au fost văzute sărbătorind cu cei dragi. Ele purtau o rochie albă cu broderii delicate și un decolteu din plasă, zâmbind fericite în timp ce sărbătoreau dragostea dintre Abby și Josh.

Conform rapoartelor, cuplul locuiește în Minnesota, unde surorile lucrează ca profesoare de clasa a cincea. Pagina de Facebook a lui Josh arată că familia lor se bucură de drumeții în natură, înghețată și tubing pe zăpadă. Profilul său de pe X, fostul Twitter, sugerează că au copii în viața lor, acesta descriindu-se ca „creștin, tată, soț, veteran și ocazional gamer.”

Născute pe 7 martie 1990, în Minnesota, SUA, Abby și Brittany au sfidat toate așteptările, ducând vieți lungi și fericite. Ele sunt cunoscute sub termenul medical de gemene siameze dicephalus, o formă rară în care ambele capete sunt situate unul lângă celălalt, împărțind același trunchi. Surorile împart fluxul sanguin și toate organele de sub talie, Abby controlând brațul și piciorul drept, iar Brittany pe cele stângi.

Determinarea lor de a trăi la maxim le-a dus chiar și la universitate, unde au obținut diplome separate. Părinții lor, Patty și Mike, nu au luat niciodată în considerare separarea fetelor, temându-se de riscurile severe pentru sănătatea lor. În schimb, le-au încurajat să își dezvolte mințile independent.

Într-un interviu ulterior, Abby a spus: „Nu ne dorim niciodată să fim separate pentru că nu am putea face toate lucrurile pe care le facem acum, cum ar fi să jucăm softball, să alergăm și să facem sporturi.”

La vârsta de 16 ani, ele și-au luat permisul de conducere, ambele fiind la volan în același timp.

Surorile au devenit faimoase în 1996, când au apărut la Oprah Winfrey Show. Viețile lor au fost apoi documentate în seria de realitate de la TLC, Abby & Brittany. În 2012, când au fost întrebate despre viața lor amoroasă, Brittany a răspuns:

„Întreaga lume nu trebuie să știe cu cine ne vedem, ce facem și când o vom face. Dar credeți-mă, suntem persoane total diferite.” Abby a adăugat: „Da, vom fi mame într-o zi, dar nu vrem să vorbim încă despre cum va funcționa asta.”

Sursă – https://www.mirror.co.uk/news/us-news/conjoined-twin-abby-hensel-gets-32460863

Sursă foto –  Facebook

Preluat de la: csid.ro