Ioana-Basescu-7439343-Mediafax_Foto-Marian_Ilie.jpg

Necazurile se țin lanț de familia lui Traian Băsescu! La finalul lunii ianuarie, fostul președinte al României în vârstă de 72 de ani, a fost internat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Acum s-a aflat că și fiica lui cea mare, Ioana, ar avea probleme de sănătate.

Fostul președinte Traian Băsescu a mai primit o lovitură dură, după ce a fost internat în spital cu o problemă la plămâni. Se pare că fiica lui cea mare, Ioana, trece prin momente grele după ce ar fi fost diagnosticată cu o boală cumplită. Apropiații familiei au precizat că aceasta a primit o veste dură din partea medicilor, scrie Gândul. 

În trecut, Ioana Băsescu a mai avut probleme de sănătate. Puțini știu că fiica lui Băsescu a fost internată din cauza unei afecțiuni pulmonare. Momentan nu se știe de ce boală ar suferi Ioana Băsescu.

Citește și: Noi detalii despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu, după ce a fost internat la Urgențe! Ce se întâmplă cu fostul președinte acum

Fostul președinte Traian Băsescu a fost internat recent în spital, la secția de boli infecțioase. Atunci, fostul șef al statului avea dificultăți în vorbire și acuza o stare de oboseală.

El a fost diagnosticat cu gripă de tip A și a răcit puternic la plămâni. Din aceste motive, tot timpul cât a fost internat a avut nevoie de oxigen.

sursa foto: Mediafax Foto

Preluat de la: csid.ro