sebo2.jpg
În data de 20 octombrie compania SEBO a celebrat o zi foarte specială. Simbolul principal al acesteia, cel mai cunoscut patruped, cuceritorul inimioarelor voastre, generatorul de „mimimi” și pur și simplu motanul cu același nume – SEBO, a împlinit 1 an!

Pufosul angajat, așa cum îl numesc colegii, îndată, ca un profesionist adevărat, s-a apucat să-și îndeplinească taskul de bază – să facă peripeții.

La doar 1 an SEBO deja știe ce este Game of Thrones, care e cel mai instagramabil loc din Moldova și… Haideți să urmărim împreună care au mai fost aventurile motanului haios!

<!–

–> <!–

–>

„Animalele joacă un rol foarte important pentru compania noastră și grija față de acestea este una din valorile de bază. Anume din această cauză, chiar de la lansare, ne-am străduit să facem cât mai multe inițiative legate de micii prieteni. Când l-am găsit pe SEBO, bucuria noastră nu avea limite, căci mascota care ne reprezenta deja de câțiva ani, în sfârșit a devenit reală. De când a apărut în companie, procesul de lucru a devenit cu mult mai interesant, chiar și atmosfera în echipă s-a schimbat: am început să comunicăm mai mult, să zâmbim, nivelul de productivitate a crescut. E foarte amuzant să mergi prin oficiu și să vezi cum toți se joacă cu motanul și mereu îl alintă cu ceva. El foarte mult ne ajută!” transmite PR managerul companie, Gubadov Sabrina.

La Mulți Ani, SEBO! Să ne bucuri în continuare cu aventurile tale și să crești maaare mare!

Preluat de la: diez.md