sebo2.jpg
În data de 20 octombrie, compania SEBO a celebrat o zi foarte specială. Simbolul principal al acesteia, cel mai cunoscut patruped, cuceritorul inimioarelor voastre, generatorul de „mimimi” și pur și simplu motanul cu același nume – SEBO – a împlinit un an!

Pufosul angajat, așa cum îl numesc colegii, îndată, ca un profesionist adevărat, s-a apucat să-și îndeplinească sarcina de bază – să facă peripeții.

La doar un an, SEBO deja știe ce este Game of Thrones, care e cel mai instagramabil loc din Moldova și… Haideți să urmărim împreună care au mai fost aventurile motanului haios!

<!–

–> <!–

–>

„Animalele joacă un rol foarte important pentru compania noastră și grija față de acestea este una dintre valorile de bază. Anume din această cauză, chiar de la lansare, ne-am străduit să facem cât mai multe inițiative legate de micii prieteni. Când l-am găsit pe SEBO, bucuria noastră nu avea limite, căci mascota care ne reprezenta deja de câțiva ani în sfârșit a devenit reală. De când a apărut în companie, procesul de lucru a devenit cu mult mai interesant, chiar și atmosfera în echipă s-a schimbat: am început să comunicăm mai mult, să zâmbim, nivelul de productivitate a crescut. E foarte amuzant să mergi prin oficiu și să vezi cum toți se joacă cu motanul și mereu îl alintă cu ceva. El foarte mult ne ajută!”, transmite managera PR a companiei, Gubadov Sabrina.

La Mulți Ani, SEBO! Să ne bucuri în continuare cu aventurile tale și să crești maaare, mare!

Preluat de la: diez.md