fotografie-apus-de-soare-livada-de-ciresi-primavara-evenimente-main-foto-1-e1714312767530.jpg

În fiecare zi, în toată țara se desfășoară o multitudine de evenimente interesante la care poți participa. Mai jos îți prezentăm câteva dintre cele programate pentru perioada 29 aprilie – 5 mai.

QUIZUL este un joc intelectual distractiv în care echipe formate din cel mult șapte persoane încearcă să acumuleze cât mai multe puncte.

Organizatorii garantează întrebări bune, concurență acerbă și emoții pozitive, iar pentru a vă simți pregătiți de joc, aceștia recomandă să răsfoiți cele mai recente titluri de știri, să ascultați cele mai noi piese și să vă adunați echipa.

Jocul se va desfășura în incinta localului Lake House luni, 29 aprilie, începând cu ora 19.00.

Aici găsiți mai multe detalii.

Organizația EU neighbours east invită tinerii să participe la o sesiune de jocuri de masă pentru a petrece util și distractiv timpul. În cadrul evenimentului, veți avea ocazia să descoperiți jocuri de societate și educative care vor aborda teme precum: educația, schimbările climatice și obiectivele de dezvoltare durabilă, dar și jocuri simple de cunoaștere și logică.

Evenimentul se va desfășura marți, 30 aprilie, începând cu ora 15.30. Acesta va avea loc la sediul YEAs in Moldova Space. Doritorii sunt îndemnați să completeze acest formular pentru a se înregistra.

Aici găsiți mai multe detalii.

Agenda celui de-al patrulea Forum național de guvernanță a Internetului, Moldova Internet Governance Forum (MIGF 2024), include discuții despre aspecte cheie ale dezvoltării infrastructurii digitale, reglementării în era inovațiilor tehnologice, securității cibernetice și sustenabilității digitale.

Participanții la eveniment vor afla, în special, despre planurile noii Agenții pentru securitate cibernetică de a crea un sistem eficient de protecție împotriva amenințărilor cibernetice în țară, despre provocările transformării digitale în anumite sectoare, despre abordările de reglementare și implementare a inteligenței artificiale și despre alte tehnologii noi.

Evenimentul se va desfășura în zilele de luni și marți, 29 și 30 aprilie. Există posibilitatea de a vă conecta atât online, cât și offline.

Aici găsiți mai multe detalii.

În data de 30 aprilie a fiecărui an marcăm Ziua Internațională a Jazzului. Cu această ocazie, bandul Free Spirit Quartet organizează un concert.

În cazul în care doriți să mergeți la eveniment, rezervarea unei mese este obligatorie și se poate face la numărul de telefon +37360606688. Prețul unui bilet este de 250 de lei.

Evenimentul se va desfășura miercuri, 1 mai, începând cu ora 19.30, în sala de degustare a localului WINE.MD.

Aici găsiți mai multe detalii.

Încearcă să-ți imaginezi de câte ori te-ai intors acasă ca să vezi dacă ai închis apa, dacă ai deconectat fierul de călcat sau, mai simplu, de câte ori ai încercat să-ți amintești dacă ai încuiat ușa de la intrare sau nu? Ca într-un final să te întorci din drum și să verifici.

Ceea ce spun nu e neapărat un semn de îngrijorare, decât dacă acest lucru reprezintă o „terapie” a rutinei, care se repetă iar și iar. Tocmai din acest motiv, șase personaje s-au adunat la un psihoterapeut pe scena teatrului pentru a discuta cu el despre problema cu care se confruntă. Există oameni care au tulburări obsesiv compulsive (TOC), care le transformă viața în coșmar.

Spectacolul va fi jucat joi, 2 mai, începând cu ora 19.00, la Teatrul Geneza Art.

Aici găsiți mai multe detalii.

Piesa „Este ușor să renunți” este o poveste arzătoare despre patru adolescenți dependenți de droguri. Fiecare dintre aceștia a parcurs un drum lung și spinos spre eliberarea de dependență, care le-a dat euforie și îi eliberează de povara grea pe care viața o dă uneori oamenilor.

Povești reale care s-au întâmplat unor oameni reali. Estompează linia dintre privitor și scenă, teatru și viață. Este ușor să renunți. Cum să nu fii cuplat înapoi?

Spectacolul va fi jucat vineri, 3 mai, începând cu ora 19.00, la Teatrul Dramatic Rus de Stat „A. Cehov”.

Aici găsiți mai multe detalii.

Rapperul din Kazahstan Adam Zhurek vine la Chișinău. Acesta va susține un concert sâmbătă, 4 mai.

Evenimentul se va desfășura începând cu ora 20.00, în incinta clubului de noapte Samsara.

Aici găsiți mai multe detalii.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md