iSpace-Tsintsadze-0003-1.jpg

Marea deschidere iSpace! Trei zile de sărbătoare, muzică, activități și prețuri speciale la produsele Apple.

Vești bune îi așteaptă pe locuitorii Moldovei. Pe 23 iunie chiar în inima Chișinăului va fi deschis iSpace, un magazin de clasă premium cu tehnică și produse Apple. Până acum nu a mai existat un astfel de showroom premium la noi în țară, așa că deschiderea lui va fi grandioasă. Această lansare va fi sărbătorită timp de trei zile și cu această ocazie sunt invitați toți doritorii. Pregătiți-vă să fiți uimiți!

Ce este iSpace?

Haideți să faceți cunoștință cu noul magazin iSpace. Acesta reprezintă subdiviziunea de retail a companiei ASBC, care operează și pe segmentul corporativ. Sunt primii și singurii reprezentanți autorizați ai Apple din țară.

Pe lângă Moldova, magazinele de retail iSpace sunt deschise în așa țări ca Armenia, Kazahstan, Azerbaidjan, Ucraina și Georgia. În magazine nu se vând doar gadgeturi și accesorii pentru produsele Apple. Fiecare showroom este un centru de expertiză Apple, cu o atmosferă unică ce se aliniază perfect cu cea a unui brand global. Ea nu poate fi transmisă prin cuvinte – trebuie încercată.

Magazinul iSpace este situat pe strada 31 August 1989, 103. iSpace nu are concurenți în țară, pentru că doar aici poți beneficia de atâtea oportunități, precum:
# dispozitive originale cu garanție oficială care este valabilă pe teritoriul Moldovei;
# cele mai noi produse Apple în acces deschis. Nu doar iPhone-ul, dar în general întreaga gamă de dispozitive Apple actuale de pe piață. Puteți testa Mac-ul sau iPad-ul, puteți testa un Apple Watch, puteți compara sunetul diferitelor AirPod-uri și vă puteți familiariza cu iPhone. Și toate acestea într-un singur magazin;
# servicii exclusive. În iSpace, puteți cumpăra orice dispozitiv Apple utilizând sistemul Trade-in. Trebuie doar să aduceți gadgetul vechi și vei beneficia de o reducere la procurarea altui produs. Serviciul BuyBack este disponibil pentru clienții corporativi ASBC. Aceasta înseamnă că poți aduce un produs mai vechi și primești un model mai nou plătind doar diferența între prețul de pe vitrină și de BuyBack;
# competențe și experiență. Echipa iSpace este expertă în lumea Apple. Dacă aveți nevoie de sfaturi, recomandări sau ajutor, îl veți obține în magazinul de pe strada 31 August 1989, 103. Mai mult, dacă simțiți că aveți nevoie de cunoștințe aprofundate de utilizare a produselor Apple, atunci veți putea beneficia de un training individual;
# deservire premium. În iSpace puteți beneficia de servicii precum schimbarea ecranului de protecție, transferarea datelor, instalarea programelor etc. La fel, puteți lăsa dispozitivul în siguranță la iSpace și să petreceți timpul de așteptare într-o cafenea din apropiere;
# o gamă de accesorii originale Apple pentru iPhone, Mac, iPad, Apple Watch, AirPods;
# livrare în toată țara. Veți primi comanda gratuit în orice loc din Moldova;
# reparație profesionistă. iSpace „reanimează” orice dispozitiv conform reglementărilor Apple. Se folosesc componente de calitate, iar munca în sine este efectuată pe echipamente speciale;
# program de fidelitate, datorită căruia puteți acumula puncte bonus pe cardul unui client și le puteții folosi pentru a efectua următoarele achiziții.

Noul spațiu Apple – un motiv pentru o mare sărbătoare

Marea deschidere va avea loc în perioada 23-25 ​​iunie. Evenimentul începe la ora 14.00 și timp de trei zile vor avea loc diverse activități și distracții. Toată lumea va putea participa la cursuri de masterclass gratuite de la iSpace, unde veți afla cum tehnologia Apple ajută în viața de zi cu zi să simplifice rezolvarea problemelor datorită ușurinței sale funcționale. Participați la această oportunitate de a intra în comunitatea Apple și de vă face noi prieteni.

iSpace va publica mai multe informații despre evenimentul de deschidere pe site și pe rețelele sociale.

Doar trei zile: ofertă specială la cele mai bune dispozitive Apple

În perioada 23-25 iunie, obțineți cashback imediat de până la 2 600 de lei sau procurați în rate la 0 % de la 433 de lei, până la 24 de luni pentru toate dispozitivele Apple.

iPhone 14, 14 Pro și Pro Max – de la 17 999 de lei

Noile produse de la Apple cu hardware avansat, cu baterie puternică și cu un display de invidiat Super Retina XDR. iPhone 14 este modelul de bază cu un modul de cameră duală și cu un corp din aluminiu anodizat. iPhone 14 Pro și Pro Max reprezintă flagship-urile seriei având la bază procesoare și mai puternice, camere triple și alte caracteristici, cum ar fi displayul care aparent e mereu pornit și un decupaj cu Dynamic Island. Corpul modelelor este confecționat din oțel chirurgical. Indiferent de modelul pe care îl alegeți, va fi decizia corectă.

Macbook Air M2. Costă 26 590 în loc de 28 990 de lei

Un laptop elegant cu un proces pe bază de cip M2 de nouă generație. Incredibil de rapid, productiv și durabil – cu o autonomie de până la 18 ore cu o singură încărcare. Întregul corp este realizat din aluminiu și arată foarte frumos. La el puteți nu doar lucra, dar și juca sau crea orice pe el, oriunde ați fi.

iPad 10 Gen. Costă 10 790 în loc de 11 490 de lei

Un singur dispozitiv pentru toate activitățile tale preferate. Cu un display mare și luminos, cu un cip puternic și cu o baterie care ține toată ziua. Acest iPad universal poate deveni un adevărat studio de film, o camera foto, un oficiu mobil și chiar o pânză de desen pentru capodoperele tale.

AirPods de a doua și a treia generație, AirPods Pro 2 – preț de la 2 599 de lei

Sunt căști complet wireless, cu control tactil și sunet incomparabil. Sunt compatibile cu smartphone-urile Android, dar funcționează cel mai bine atunci când sunt conectate cu Apple. Alegeți-vă AirPod-urile în funcție de preferințele și stilul vostru de viață. În asortiment găsiți căști obișnuite și modele cu reducerea zgomotului și rezistente la apă.

Apple Watch SE și S8. Costă 5 799 în loc de 6 799 de lei

Ceasuri inteligente de la Apple, care vă ajută să monitorizați starea de sănătate, să înregistrați progresul la antrenament și vă motivează să vă mișcați mai mult. Cu ele puteți răspunde la un apel sau la un mesaj direct de la încheietura mâinii – e convenabil dacă adesea conduceți. De asemenea, pe Apple Watch puteți schimba cu ușurință curelele și cadranele, astfel încât ele să arate stilat pe mână și să se potrivească cu orice aspect vestimentar.

Important! Cantitatea produselor este limitată. Având în vedere posibila forfotă de la eveniment, puteți plasa o precomandă pentru modelele care vă interesează, aceasta este garanția că dispozitivul dorit vă va „aștepta” la deschidere.

Precomanda este disponibilă doar în perioada 12-22 iunie pe site-ul oficial. Achiziția va putea fi ridicată în ziua deschiderii, într-o atmosferă solemnă.

Exclusiv: cashback instant și rate fără plăți în plus

Dacă ați așteptat momentul potrivit pentru a face upgrade, atunci acesta este momentul. Nu a existat vreodată o asemenea exclusivitate de la un reseller oficial! În perioada 23-25 iunie, iSpace oferă cashback din achiziții la plata cu cardul:

# iPhone 14, 128 GB – 850 de lei;

# AirPods Pro 2 – 850 de lei;

# iPad 10 Gen, 64 GB – 1 700 de lei;

# MacBook Air M2, 256 GB – 2 600 de lei.

Cumpărând într-un magazin offline, cashback-ul va fi imediat dedus din costul dispozitivului. La plasarea unei comenzi pe site-ul ispace.md, suma va fi returnată pe cardul dumneavoastră.

Și asta nu este tot! În perioada 23-25 iunie, puteți cumpăra produsele Apple în rate fără dobândă, timp de 24 de luni, de la 433 de lei pe lună.

Când? 23-25 ​​iunie

Unde? Strada 31 august 1989, 103

Telefon: 060400399

Program de lucru: luni-duminică, 9.0-20.00

Preluat de la: diez.md