435627902_1357250954951178_3064046548947897308_n.jpg

Chișinău Beer Festival invită chișinăuienii și oaspeții orașului la festivalul de primăvară al berii artizanale. Evenimentul va avea loc la Chișinău, în perioada 17-19 mai, pe teritoriul „Moldova Film“.

Cei mai renumiți reprezentanți ai industriei berii artizanale din Moldova, împreună cu cei mai buni berari din Ucraina, își vor prezenta berile noi și băuturile demult îndrăgite de voi la Chișinău Craft Beer Festival!

La festival vor fi prezente peste 70 de soiuri și stiluri de bere craft, inclusiv produse noi pregătite special pentru această ocazie. Intrarea este liberă.

Conform regulamentului festivalului, berea se toarnă și se consumă la festival exclusiv în pahare de sticlă cu logoul evenimentului. Paharele vor putea fi procurate de la un ghișeu special din Sala Berarilor. Costul unui pahar începe de la 150 de lei.

# Zona Food court va fi amplasată pe aleea parcului, chiar lângă Sala Berarilor.
# Zonele pentru oaspeți se localizează pe aleea „Moldova Film”, în Sala Berariilor și în parc.

În cadrul festivalului, gazda evenimentului va susține diverse concursuri și activități. DJ-ii invitați vor crea atmosfera festivă cu muzică bună!

Organizatorii menționează că obiectivul principal al Chișinău Craft Beer Festival este de a dărui oaspeților experiențe, impresii și cunoștințe noi și plăcute. Festivalul berii artizanale nu este un loc pentru a consuma cantități exagerate de bere.

În Sala Berariilor există stații speciale de autoservire, pentru spălarea paharelor pentru oaspeți!

Trebuie să ai cu tine:
# buletin de identitate;
# prieteni veseli și credincioși;
# bună dispoziție.

Organizatorii nu salută prezența copiilor la evenimentele dedicate alcoolului. Dar dacă totuși vii cu copiii, fii mereu cu ochii pe ei.

Pentru mai multe detalii urmăriți pagina de Facebook a Chisinau Craft Beer Festival.

Preluat de la: diez.md