db7acdfb-3e7a-5d3b-a7cf-6b09a05049e2.jpg
Din 22 decembrie, invităm spectatorii să vizioneze filmele într-o calitate nouă și cu un sunet nou. În cinematograful Cineplex Loteanu au fost instalate un proiector laser 4K și un sistem de sunet Dolby Atmos.

BARCO SP4K-20 – proiector de film inteligent de 20 000 de lumeni.

SP4K-20 face parte din seria a 4-a, dezvoltată în strânsă colaborare cu partenerii din industrie. Tendințele pieței au fost luate în considerare în crearea de conținut, expoziții și tehnologii. 

Calitate remarcabilă a imaginii

Seria 4 SP4K oferă cinematografelor rezoluție nativă 4K, contrast mai bun și uniformitate îmbunătățită. Barco Active Image ManagementTM include o tehnologie patentată care oferă o calitate clară și constantă a imaginii în timp.

La modelele SP4K cu o sursă de lumină laser RGB, tehnologia ColorgenicTM de la Barco acoperă peste 98,5 %. În plus, toate modelele SP4K acceptă pe deplin inovațiile viitoare, cum ar fi rezoluția 4K la 120 fps și compatibilitatea cu cel mai recent standard de sunet imersiv.

Dolby Atmos

Imersiune totală, sunet chiar și deasupra capului.

Dolby Atmos introduce un sistem audio în care obiectele sonore pot fi poziționate și mutate cu precizie în spațiul 3D, inclusiv în zona de deasupra capului privitorului. Dă viață acțiunii de pe ecran și creează un sunet uimitor de puternic și bogat pentru o experiență captivantă.

Diferențele dintre Dolby Atmos și sistemele de teatru existente (format Dolby Digital 5.1):
# două rânduri de difuzoare amplasate pe tavan;
# un număr de difuzoare de pe pereți extinse până la ecran;
# două subwoofer-e suplimentare instalate în colțurile din spate ale holului.

Difuzoarele în tavan fac efectele speciale și mai realiste, în timp ce elementele suplimentare din lateral, din față și din spate adaugă volum sunetului și permit sunetului să se miște mai natural prin cameră.

Imaginați-vă o pădure cu 128 de păsări cântând în același timp, fiecare dintre ele o puteți distinge separat și faceți-vă o idee aproximativă despre posibilitățile Dolby Atmos.

Vizionați filme cu sunet Dolby Atmos și ascultați cum istoria prinde viață.

Preluat de la: diez.md