hashdesus.jpg
Daniela și Nichita fac parte din tinerii pasionați de social media. În cadrul Hackathon-ului Start-up City Cahul au creat o platformă în care unesc influencerii, brandurile, magazinele sau antreprenorii din municipiul Cahul.

Platforma „HashDeus” ajută companiile din Cahul să-și promoveze produsul prin intermediul influencerilor locali.

Dana are 17 ani și îi plac fotografiile. Se identifică ca o micro-influenceră din Cahul care încearcă să ajungă la visurile ei.

Nichita are 16 ani și este pasionat de fashion. Se identifică ca un micro-influencer care adoră sa facă poze și să le publice pe social media.

„Am observat că avem în municipiul Cahul, întreprinderi ce au produse de calitate însă nu au un număr mare de clienți, deoarece puțini oameni au auzit de ei, de asemenea avem și micro-influenceri ce au conturi cu audiență în Cahul însă duc lipsă de locații, haine și accesorii pentru a crea conținut, de aici ne-a și venit ideea de a crea o platformă prin care să unim brandurile locale cu influencerii din oraș creând colaborări frumoase și de succes.” susțin tinerii.

De ce HashDeus?

Deoarece „hash” semnifică simbolul foarte folosit de utilizatorii Instagram-ului și Facebook-ului „#” iar „deus” indică că fiecare influencer este un zeu ce își creează propria lume. Iar Hasdeu face parte din patrimoniul cultural al Cahulului.

Pentru a contacta echipa „HashDeus” scrieți un mesaj pe pagina lor de Instagram sau Facebook.

Preluat de la: diez.md