1499073578346.jpg

Pentru luna iulie, astrele vin cu noi prognoze. Fie că vei avea parte de noroc, vești proaste sau succes în carieră, cert este că toate acestea depind doar de tine și modul în care abordezi fiecare întâmplare din viața ta.

Rac. Eşti mai pasională ca oricând în această lună, poate căldura verii te determină să fii şi tu fierbinte. E o perioadă bună pentru flirt, distracţie şi aventură. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, atunci e posibil să ai probleme din cauza atitudinii tale, stârnind gelozia partenerului de viaţă. Încearcă să nu te implici în mai multe relaţii deodată, pentru că vei sfârşi suferind!

Eşti plină de viaţă în această lună şi ştii să îţi canalizezi energia exact acolo unde trebuie. Pentru că eşti mereu într-o continuă mişcare, iei contact cu o mulţime de oameni influenţi care te pot ajuta pe viitor. Profită de oportunităţile care ţi se oferă pentru a putea ajunge acolo unde ţi-ai propus. Faci rost chiar de mai mulţi bani decât sperai!

Leu. Romantismul pluteşte în aer în luna iulie şi se anunţă îmbunătăţiri pe plan sentimental pentru tine. Astrele sunt de partea ta şi te ajută să te comporţi exact aşa cum trebuie pentru a reaprinde flacăra iubirii în relaţia în care eşti implicată. Din fericire, şi partenerul tău face acelaşi lucru, aşa că rezultatele se vor vedea destul de rapid!

Te simţi destul de obosită în acest început de lună, de aceea ai face bine să iei o pauză de la tot ce te solicită intelectual, dar şi fizic. Nu ţi-ar strica un concediu mai repede decât ţi-ai planificat, stai bine cu banii şi nu te împiedică nimic să pleci în vacanţă. Dacă nu te odihneşti acum, nu ai şanse să progresezi curând.

Fecioară. Luna iulie vine cu multă distracţie pentru tine. Şi deşi nu erai deloc încântată de o vacanţă pe care nu ai planificat-o tu, cu siguranţă te vei bucura din plin de ea. Momentele petrecute alături de partenerul tău de viaţă, dar şi de alte persoane dragi te vor face fericită mai mult decât ai fi crezut. Nu te mai gândi la bani şi bucură-te de ceea ce trăieşti!

Vei cheltui enorm de mulţi bani în această lună, mai exact spre sfârşitul ei. Pentru că ştiai că asta se va întâmpla, încă de la începutul lui iulie te-ai pus pe economii şi nu te mai bucuri de nicio mică plăcere. Cu toate acestea, într-un final te vei obişnui cu gândul şi te vei conforma astfel încât să nu strici toată atmosfera şi liniştea ta, dar şi a celor din jur. 

Balanță. Te porţi nepotrivit şi nu îţi dai seama că îţi răneşti partenerul de viaţă. Chiar dacă nu ai intenţii rele, indiferenţa şi atitudinea ta îi pune pe fugă pe cei dragi. Încearcă să îţi revii înainte de a strica un plan sau o călătorie care ar trebui să fie reuşită. Astrele te sfătuiesc să laşi orgoliul şi răceala deoparte şi să fii mai sufletistă, nu pierzi nimic!

Te minţi singură cu privire la o sumă mare de bani pe care trebuie să o dai pe un răsfaţ nedorit. Cu toate că nu îţi convine, nu ai curajul de a refuza o invitaţie de la persoane care te-au ajutat recent şi pe care le respecţi. Îţi pui economiile la bătaie pentru a da bine în faţa altora, însă vei regreta enorma după aceea!

Scorpion. Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine pe plan sentimental în luna iulie. Cu toate acestea, vei găsi puterea de a trece peste orice apare. Cel mai probabil vei afla detalii neştiute despre partenerul de viaţă, lucruri care te vor dezamăgi, însă nici chiar atât de grave încât să spui stop. Adună-te şi sapă adânc, iar de acum fii mai prevăzătoare şi nu mai visa cu ochii deschişi tot ce ţi se prezintă!

Îţi plac enorm banii şi te joci cu ei mereu când ai ocazia. Nu eşti genul de persoană care să îi ţină la saltea, aşa că toate economiile tale vor circula în permanenţă. Nu eşti dezamăgită nici când mai ai câte un eşec, ci parcă mai rău te impulsionează. Investiţiile sunt punctul tău forte, aşa că mizează pe asta luna aceasta!

Săgetător. Luna iulie îţi aduce atât de multe veşti bune, încât nici nu îţi vine să crezi. Un eveniment neaşteptat îţi va schimba viaţa atât ţie, cât şi partenerului tău de viaţă, însă în spre mai bine. Apariţia unui copil sau trecerea la un alt nivel în relaţie te va face să te simţi o femeie cu adevărat împlinită. Cu toate acestea, aşteaptă-te şi la lucruri mai puţin plăcute pe parcurs. 

Încearcă să nu te joci cu focul în această perioadă, mai ales în ceea ce priveşte banii pe care îi ai strânşi sau venitul tău lunar. Este foarte important să nu dai bani cu împrumut, sau dacă ai apucat deja să dai, să încerci să îi recuperezi pe tot. Ce rămâne înstrăinat în aceste săptămâni, rişti să nu îţi mai intre în cont. Organizarea e punctul cheie pentru a putea ieşi la suprafaţă dintr-o situaţie delicată.

Capricorn. Te axezi mult mai mult pe viaţa ta sentimentală în această lună, iar acest lucru se vede. Toată energia şi timpul liber îl vei aloca relaţiei tale şi vei ajunge la rezultatele mult dorite. Cuplul din care faci parte are nevoie şi de momente ieşite din comun, momente care sparg puţin monotonia şi care sunt menite să vă unească mai tare. Ce trebuie să ştii e faptul că nu trebuie să fie vorba de nimic urât sau zgomotos!

Se anunţă şanse profesionale neaşteptate, dar de care ar trebui să profiţi la maximum. Nu îţi fie frică să ieşi din zona ta de confort şi nu te lega singură de scaunul pe care îl ocupi acum, altfel nu vei mai avea prea curând oportunitatea de a evolua. Chiar dacă eşti nevoită să îţi schimbi domeniul de activitate pentru a câştiga mai mulţi bani, nu ezita să îndrăzneşti!

Vărsător. Eşti pusă pe fapte mari în luna iulie, iar şarmul tău te ajută să cucereşti pe oricine ţi-ai propune. Secretul stă în mai multă comunicare, iar acest lucru e valabil şi pentru nativele care sunt implicate într-o relaţie. Se poate pune în discuţie căsătoria, dar şi planificarea unui copil. Analizează bine, află ce vrei cu adevărat şi abia apoi treci la acţiune, altfel nu vei face decât să le dai speranţe deşarte celor dragi!

Vei fi nevoită să munceşti foarte mult luna aceasta pentru a vedea un minim de succes. Cu toate acestea, orice mişcare în spre mai bine te impulsionează, dar îţi vei şi bate capul enorm. Ţi se vor pune piedici de către persoanele la care te aştepţi mai puţin şi vei fi dezamăgită să afli că nu ţi-ai putut da seama până acum de caracterul oamenilor. Fii cu băgare de seama în orice acţiune legată de bani!

Pești. Va fi o lună agitată pentru tine pe plan sentimental, una şi cu bune, dar şi cu rele. Eşti dornică de aventură şi e posibil ca provocările în care te implici să îţi creeze dificultăţi pe viitor. Nu te implica în relaţia nimănui, chiar dacă aceasta scârţâie şi chiar dacă ţi se promite luna de pe cer. Dacă eşti a treia roată la căruţa acum, la un moment dat vei ajunge în poziţia celei de-a doua femei din acest triunghi amoros. 

Este o perioadă bună pentru investiţii, mai ales dacă aveai în plan de ceva vreme să îţi achiziţionezi ceva. Dacă e vorba despre o locuinţă, ai grijă să iei în calcul tot ce ţine de bani şi să nu semnezi nimic fără să verifici. Nu este exclus nici să primeşti vreo sumă de bani care pare picată din cer, cert este că îţi vor prinde numai bine!

Berbec. Se anunţă veşti bune pentru tine pe acest plan luna aceasta. Şi din fericire, situaţia amoroasă îţi dă putere să faci faţă problemelor din celelalte sectoare ale vieţii tale. Au loc schimbări pozitive în relaţia de cuplu şi în dragoste în general, romantismul fiind mai prezent ca până acum. Lasă-ţi inima şi instinctul să te comande şi vei avea numai de câştigat. 

Eşti pusă pe fapte mari pe plan profesional luna aceasta şi nu strică deloc să ai mai multă iniţiativă. Vrei să fii cea mai bună la locul de muncă, iar acum e momentul tău să te afirmi. Chiar dacă eşti foarte aproape de a câştiga mai mulţi bani, încă nu îţi face speranţe că vei obţine absolut tot ce îţi doreai şi propus!

Taur. Apele nu sunt prea liniştite în această lună pentru tine pe plan sentimental. E nevoie de multă muncă atât din partea ta, cât şi din partea partenerului tău de viaţă pentru a putea depăşi momentele de cumpănă ce tocmai s-au instalat în viaţa voastră. E o bătălie a orgoliilor care nu vă vor ajuta la nimic, trebuie doar să vă daţi seama de asta. Vorbele urâte pe care ai putea să le regreţi ulterior ar trebuie gândite înainte de a le spune!

Va fi o lună agitată pentru tine pe plan financiar, însă totul va reintra în normal spre finalul ei. Este foarte important să nu iei hotărâri pripite, mai ales dacă eşti nevoită să semnezi documente importante. La fel cum îţi vin sume de bani din alte părţi, tot aşa vei avea şi pierderi. Ai multă treabă de făcut şi cel mai probabil te vei suprasolicita, aşa că ai grijă să iei pauzele necesare!

Gemeni. Ai parte de multă fericire şi simţi că nu îţi mai trebuie nimic pe acest plan. E foarte important să fii mulţumită cu ceea ce ai, însă să nu te laşi apoi purtată de val. Şi chiar dacă mai apar şi momente tensionate, cuplul din care faci parte devine mai puternic, şi nu invers! Emani senzualitate, iar pentru nativele singure poate fi un plus în cucerirea celui dorit. 

Norocul a dat peste tine în această lună, dar nu e vorba numai de şansă aici. Eşti o persoană foarte ambiţioasă şi lupţi pentru ceea ce îţi doreşti, iar acest lucru va fi răsplătit pe măsuri. Învârţi banii extrem de uşor şi ai fler în afaceri deşi nu te ştiai aşa. O veche pasiune trebuie cultivată în aceste săptămâni pentru că ai toate portiţele deschise.

Sursa: eva.ro

Preluat de la: zugo.md