pixel.png

Dacă pentru unii perioada izolării la domiciliu a fost cu adevărat o provocare, mai ales în cazul cuplurilor care au copii (să ne reamintim de disperarea actriţei Gwyneth Paltrow care cerea ajutorul specialiştilor pentru că nu putea face sex cu soţul ei din cauza celor doi copii), alţii au dus şi duc în continuare o viaţă lipsită de griji.

Heidi Klum se încadrează în cea de-a doua categorie, aflându-se într-o vilă închiriată în Los Angeles alături de soţul ei cu 16 ani mai tânăr. Fotomodelul german în vârstă de 46 de ani şi-a ţinut la curent fanii de pe reţelele de socializare cu activităţile sale din timpul pandemiei de coronavirus şi nu a ezitat să le arate cum se bucură de vremea bună, motiv pentru care a decis să facă plajă complet dezbărcată.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

<!–

Formul de quiz

–>

Heidi Klum a uitat de haine

Jurata emisiunii ”Americanii au talent” a profitat din plin de pauza prelungită de filmări apărută din cauza noului coronavirus şi a deics să se izoleze alături de soţul ei, Tom Kaulitz, fost membru al trupei Tokio Hotel, într-o vilă din Los Angeles pe care au închiriat-o, departe de cei patru copii ai modelului, aflaţi în carantină alături de tatăl lor, cântăreţul Seal, la doar câţiva kilometri distanţă.

Astfel, vedeta a profitat din plin de vremea însorită şi i-a oferit soţului ei o privelişte de excepţie, exact cum l-a obişnuit. Încă de când sunt împreună, fotomodelul Heidi Klum se simte din nou ca o adolescentă rebelă şi se pozează deseori goală în prezenţa tânărului partener, indiferent dacă sunt acasă, în propria curte sau plecaţi în vacanţe exotice.

Celebrul fotomodel de origine germană are patru copii Helene, 16 ani, Henry, 14 ani, Johan, 13 ani şi Lou, 10 ani şi trei căsnicii la activ. Mai exact, Heidi Klum a fost căsătorită cu Ric Pipino în perioada 1997-2002, cu Seal în perioada 2005-2014, iar în vara anului 2019 s-a căsătorit cu Tom Kaulitz, în vârstă de 30 de ani.

Preluat de la: csid.ro