pixel.png

În curând, Mirabela Dauer va împlini vârsta de 73 de ani şi nu putem să nu remarcăm cât de bine arată şi ce energie afişează. Artista a reuşit în perioada de izolare să aibă mai multă grijă de ea şi a încercat să înlocuiască dorul de public, scenă şi emisiuni tv, cu tot felul de activităţi prin casă care, totodată, au ajutat-o să slăbească.

Cum a slăbit Mirabela Dauer în izolare

Odată cu începutul pandemiei de coronavirus, Mirabela Dauer şi-a făcut cont de Tik Tok unde şi-a ţinut fanii la curent cu activităţile ei de casă. A muncit în grădină alături de câteva prietene şi cât a stat izolată a reuşit să slăbească 4 kilograme.

Galerie foto

vezi galeria 4 foto

<!–

Formul de quiz

–>

„Da, am slăbit. Cam vreo 4 kilograme am reuşit să dau jos. Mă simt foarte bine”, a dezvăluit cântăreaţa invitată în emisiunea ”La Măruţă”.

Artista a mărturisit că este foarte pofticioasă şi, cu toate astea, a reuşit ca în perioada izolării să nu se confrunte cu kilogramele în plus, ci în minus, mai ales că a dezvoltat o pasiune pentru mâncarea chinezească, în special pentru sushi.

În urmă cu trei ani, Mirabela Dauer a reuşit să slăbească 14 kilograme, ceea ce a însemnat un record pentru celebra artistă.

„Am slăbit 14 kilograme. Eu nu pot să ţin regim pentru că sunt o gurmandă. În schimb, beau apă fiartă cu lămâie pe stomacul gol, dimineaţa. Mi s-a strâns stomacul. Mi-am propus să slăbesc. Îmi e foarte bine din toate punctele de vedere. Mi-am făcut aşa un mod de viaţă. Când mă trezesc îmi beau apa cu lămâie şi apoi trebuie să stau o oră şi apoi beau cafeaua şi ce mai am nevoie”, a declarat Mirabela Dauer pentru ”Dincolo de aparenţe”.

 

Preluat de la: csid.ro