диез.jpg
Pe măsură ce industria modei e în continuă evoluție, bijuteriile sunt cele împuternicite de a stabili accentele și de a completa ținutele alese, fiind o modalitate de exprimare a stilului și de manifestare a unicității. Astăzi, acest lucru poate fi realizat cu ajutorul noului brand de bijuterii apărut pe piața autohtonă – Vois.

Brandul Vois dispune de o gamă largă de bijuterii care îmbină calitatea și stilul, concepute pentru a fi purtate zi de zi, nu pentru a fi păstrate în cutiuța cu bijuterii pentru ocazii speciale. Vois susține ideea că fiecare zi merită a fi trăită la maxim, iar bijuteriile sunt cele care ne permit să ne exteriorizăm individualitatea și să adăugăm un strop de stil peste zilele în care optăm pentru ținutele confortabile. 

La Vois poți găsi bijuteriile care se potrivesc cel mai bine stării tale de spirit, dar care se pot încadra și în limitele bugetului tău. Brandul produce bijuteriile din diverse tipuri de metale prețioase de calitate, ceea ce permite prețurilor să oscileze de la „foarte accesibil” la nivelul „premium”.

Primul magazin al brandului Vois și-a avut marea deschidere pe 11 februarie, întrunind tinerii iubitori de modă din Chișinău. Interiorul magazinului a fost creat în perfectă concordanță cu stilul bijuteriilor expuse aici, făcându-l să emane rafinament și gust estetic desăvârșit. Astfel, dacă ajungi să-l vizitezi, cu siguranță vei avea parte de o experiență plăcută vizual și atmosferic. 

Vois este o afacere de familie, fondată de Igor și Alexandru Voitehovschi, după o experiență de mai mult de 25 de ani în domeniu, cu scopul de a aduce ceva nou, inedit și frumos pe piața din Moldova. 

„Am lucrat ultimii trei ani pentru a crea brandul nostru, înfruntând multe provocări, dar sperăm că am reușit să facem ceea ce ne-am propus, datorită faptului că în jurul nostru s-a format o echipă competentă. Vreau să menționez că cel care a inspirat ideea și a muncit asupra conceptului brandului este fiul meu, Alexandru, iar ceea ce vedem astăzi este meritul său. Vois este despre modă, despre plăcerile vieții, despre iubirea față de sine și față de ceea ce ne înconjoară”, a declarat Igor  în cadrul prezentării brandului.  

Alexandru spune că una dintre ideile principale ale brandului este de a aduce conceptul bijuteriilor la un nou nivel și de a schimba percepțiile asupra criteriilor care fac o bijuterie să fie considerată prețioasă și calitativă.

„Vois nu urmărește scopul de a vinde bijuteriile așa cum suntem obișnuiți, conform greutății metalului și a altor criterii de genul. Vois este despre stil și design, iar faptul că ne catalogăm bijuteriile drept «de zi cu zi» nu înseamnă că acestea sunt ieftine, din materiale de proastă calitate. Ele sunt concepute pentru a se încadra în ținute de zi cu zi și de a arăta scump și stilat, și nu pentru a sta acasă, în cutiuța cu bijuterii și a nu fi purtabile”, menționează Alexandru.

Totodată, în cadrul ceremoniei deschiderii magazinului fizic a fost anunțat faptul că, în curând, va fi lansată și versiunea online a acestuia, care va funcționa simplu și eficient pentru cei ce optează să facă cumpărături de la distanță.

Vizitează magazinul Vois pe str. A. Pușkin 30, de la 9.00 la 20.00 zilnic, și alege bijuteriile care te reprezintă. Consultanții magazinului vor fi mereu dispuși să te ajute să găsești ceea ce ți se potrivește cel mai bine.

Pagina de Facebook poate fi vizitată aici, de Instagram aici, iar site-ul poate fi accesat la acest link.

Preluat de la: diez.md