IMG_7422-1.jpg
Echipa La La Play a organizat primul concert din turneu în cadrul expediției lor muzicale. Anul acesta, primul concert s-a organizat la Spitalul Clinic Republican din Chișinău, acolo unde medicii și pacienții luptă contra COVID-19, traseul fiind precedat de alte două destinații, tinerii cucerind oamenii prin muzică și artă.

În data de 23 august, cvartetul Moldova National Youth Orchestra a debutat la ora 8 dimineața cu un flashmob la Spitalul Clinic Republican din Chișinău, unde a cântat cu drag pentru medicii și personalul medical din linia întâi, implicați în lupta cu COVID-19, dar și pentru pacienții instituției medicale.

Pasul doi a fost urmat de un recital la pitoreasca locație Eco Resort Butuceni din Orhei, unde, pe lângă membrii orchestrei, a cântat și invitata specială Felicia Dunaf. Tot la Eco Resort Butuceni a fost lansată și sala de concerte Moldova National Youth Orchestra.

În a doua parte a zilei la fel de intensă și muzicală a continuat cu un flashmob la Spitalul Raional Orhei – unul din scopurile expediției este de a susține personalul din instituțiile medicale din țară, în special în contextul epidemiologic din prezent.

Apoi echipa expediției a făcut o vizita la fabrica de bere artizanală Rockscor din satul Ghindești din raionul Florești.
În cadrul traseului primei zile de expediție, echipa Moldova National Youth Orchestra a ajuns tocmai la Soroca, unde a fost organizat un concert în parcul central al orașului.

Pentru a fi la curent cu detaliile despre expediția La La Play 2020, accesați pagina de Facebook a Moldova National Youth Orchestra!

Preluat de la: diez.md