neampornit-1.jpg
Campania națională de promovare și susținere a turismului intern #NeamPornit, ne face cunoștință cu un nou traseu turistic autohton „La Chișcăreni ACASĂ”, un traseu ce descoperă istoria și locurile frumoase ale acestei localități.

#NeamPornit, povestește că „«La Chișcăreni ACASĂ» este un proiect foarte important pentru oamenii din localitate, pentru că se creează un mediu benefic dezvoltării economice locale. Printre beneficiari, în afară de pensiunile agro-turistice, mai sunt șase întreprinderi locale incluse în traseul turistic, aceasta fiind o posibilitate de a stimula și susține producătorii locali.”

Principalele puncte de atracție ale localității Chișcăreni sunt monumente istorice din perioada boierului Nicolae Casso (1839-1904), precum și centrul de artizanat din localitate.

Cei care vor dori să pescuiască sau să se relaxeze, o vor putea face la popasurile amenajate la iazuri și în pădure. Traseul este completat de serviciile oferite de cele patru pensiunile agro-turistice, activitățile agricole la care se pot implica turiștii și bucatele ecologice pregătite de gospodarii satului.

# Pensiunea „Casa Rustică”;

# Casa rurală „La Bunica”;

# Casa rurală „Albinuța”;

# Casa rurală „CASA DIN VALE”.

#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

 

Pentru mai multe detalii despre traseu, accesați linkul de Facebook a echipei #NeamPornit!

 

Preluat de la: diez.md