2-45.jpg
Netflix a anunțat lansarea celui de-al treilea sezon al îndrăgitului serial „Sex education”. Acesta va fi lansat pe 17 septembrie 2021 și va conține opt episoade.

Potrivit TVLine, în noile episoade, Otis (Asa Butterfield) explorează posibilitățile sexului de ocazie, Eric (Ncuti Gatwa) și Adam (Connor Swindells) se întâlnesc oficial, iar Jean (Gillian Anderson) se pregătește să aibă un copil.

Primul sezon al „Educației sexuale” a fost lansat pe Netflix la începutul anului 2019. Protagonistul serialului este un adolescent Otis, care locuiește alături de mama sa, terapeută sexuală. Tânărul moștenește de la mama sa abilitatea de a asculta și rezolva problemele persoanelor care-l înconjoară. În acest context, colega lui Otis, Maeve, îl convinge să înceapă sesiuni de terapie sexuală pentru elevii din școală.

Al doilea sezon al serialului a fost lansat pe 17 ianuarie 2020.

Vă amintim că echipa #diez a creat podcastul #sexplicații. iar în cadrul podcastului vrem să te ajutăm să ai experiențe cât mai frumoase în legătură cu toate subiectele pe care trebuie să le cunoști în dezvoltarea ta. Prin urmare, vei putea asculta experiența tinerilor și sfaturile specialiștilor în ceea ce ține de primul sex, menstruație, pastile contraceptive, teste de sarcină, influența filmelor porno asupra activității sexuale și altele.

De asemenea, pentru mai multe subiecte interesante, poți să urmărești și pagina noastră de Instagram. Totodată, nu ezita să vizitezi pagina noastră sexplicații.md.

# Cum ne poți asculta?

Deocamdată, ne poți asculta prin intermediul linkului de mai sus. Suntem disponibili și pe:
Apple Podcasts;
Breaker;
Google Podcasts;
Pocket Casts;
Spotify;
RadioPublic.

De asemenea, pentru mai multe subiecte interesante, poți să urmărești și pagina noastră de Instagram.

Preluat de la: diez.md