DSC_9096.jpg
Chiar dacă sărbătorile de iarnă celebrate de întreaga lume au luat sfârșit, aniversările importante pentru fiecare dintre noi continuă. Cu siguranță, ne dorim ca aceste evenimente să decurgă cât mai memorabil și depunem efortul necesar pentru a ne aminti micile detalii care ar putea face posibil acest lucru.

Așadar, dacă se apropie vreo aniversare importantă pentru tine sau apropiații tăi și planifici să organizezi sărbătoarea acasă, ai ocazia să pregătești mâncărurile lor preferate. În acest mod îți poți manifesta grija și sentimentele calde față de ei, fără investiții financiare semnificative și fără să dedici prea mult timp acestui proces. Astfel, îți sugerăm mai multe produse alimentare pe care le găsești în magazinele METRO la preț accesibil, perfecte pentru sărbătorile la care vei aduna o companie mai mare de oameni dragi.

Unul dintre cele mai des întâlnite platouri pe mesele de sărbătoare este platoul cu mezeluri și cașcaval. La METRO poți să alegi ceea ce ți se potrivește mai mult din sortimentul disponibil, de la cele mai sofisticate și până la cele care ne amintesc de copilărie.

Totodată, pentru iubitorii de produse marine, METRO a pregătit o gamă largă de astfel de alimente. Dacă te-ai regăsit în această categorie, poți să optezi pentru icrele negre sau roșii, pentru diverse tipuri de creveți, pentru fileu proaspăt de somon sau pentru fructele de mare conservate, numai bune pentru platouri care se pregătesc rapid.

Dacă îți propui să pregătești și bucate calde, atunci la METRO găsești paste, orez și alte alimente de bază, cu ajutorul căror vei putea să experimentezi sau să creezi mâncărurile îndrăgite deja. Acestea sunt disponibile atât în mărimi standard, cât și în cantități mai mari.

De asemenea, în cantități și sortimente diverse găsești la METRO și toate celelalte produse care s-ar putea să-ți fie de folos în pregătirea mâncărurilor: de la parmezan pentru cele mai delicioase paste și până la fructe și legume conservate pentru sosuri sofisticate.

Dacă planifici ca seara să fie una îndelungată, gustările nu vor fi niciodată în plus. METRO îți propune o varietate mare de nachos, sosuri, chipsuri, dar și opțiuni mai sănătoase precum nucile, care ar putea să prindă bine, combinate cu o bere sau cu alte băuturi.

Cu toții știm că momentul în care gazda servește desertul este cel care anunță că petrecerea se apropie de sfârșit. Indiferent dacă te conduci după această regulă sau nu, în rândul invitaților întotdeauna există persoane care adoră dulciurile și care le vor aștepta și la evenimentul pe care îl organizezi. Așadar, îți arătăm câteva dintre opțiunile de ciocolate și de biscuiți pe care le poți alege atunci când îți faci cumpărăturile la METRO.

Un alt aspect important al meselor de aniversare este băutura pentru care optezi. Fie că ai o atitudine prietenoasă față de alcool sau preferi băuturile non-alcoolice, la METRO poți găsi ceea ce ți se potrivește cel mai bine. Iată câteva dintre variantele disponibile.

Toate cele menționate mai sus, dar și multe alte produse poți găsi în catalogul anexat aici sau în magazinele METRO.

Preluat de la: diez.md