1500022146506.jpg

Casa a peste un milion de opere ale artei renascentiste, un paradis gastronomic şi o vibrantă scenă a modei, Florenţa a fost votată cel mai frumos oraş din Europa în 2017, în cadrul Travel + Leisure World’s Best Awards. Este numărul 1 în această categorie pentru a zecea oară în ultimii 11 ani, notează Mediafax.

Pe locul 2 în topul celor mai frumoase orașe din Europa s-a clasat un alt oraș din Italia – Roma. Aceasta este urmată de două orașe din Spania – Barcelona și, respectiv, San Sebastián.

Cele mai frumoase oraşe au fost alese de către cititorii T+L  în funcţie de o serie de factori printre care cultură, bucătărie, nivel de prietenie, shopping sau turism, mai scrie sursa citată.

Primul loc în top 15 cele mai frumoase orașe din lume l-a ocupat, pentru prima dată în istoria Travel + Leisure World’s Best Awards, orașul San Miguel de Allende din Mexico. Pe locul 2 s-a clasat Charleston din Carolina de Sud, SUA. Argintul a fost luat de Chiang Mai din Thailanda. Acest oraș ocupă și locul 1 în topul celor mai frumoase din Asia.

De menționat că Florența ocupă și locul 5 în topul celor mai frumoase orașe din lume.

Vă invităm mai jos să admirați câteva poze cu frumosul oraș italian, Florența:

 

Preluat de la: zugo.md