1500014902962.jpg

Ei bun, azi e vineri, iar peste câteva ore începe weekendul. Și pentru că asta e, probabil, una din puținele nouăți pozitive din ultimul timp, ZUGO a decis să amplifice fericirea și să selecteze o listă de evenimente la care tu, împreună cu cei dragi, să mergi.

Sâmbătă, 15 iulie

11:00 – Cupa Tricolorului la Ce? Unde? Când? 2017. Pentru participare este necesar să formezi o echipă de maximum 6 jucători (există posibilitatea de a avea jucători în rezervă, cu înlocuiri între runde) şi să anunţi participarea printr-un mesaj în eveniment.
Obiecte necesare: cuverturi, foi, stilouri.

11:00 – Atelier de creat insigne din lemn. Pe 15 iulie poți să creezi câteva insigne alături de fetele de la Trommigou. Acest mic accesoriu a devenit extrem de popular și dacă dorești să ai în colecția ta câteva insigne din lemn, atunci acest workshop e ceea de ce ai nevoie. Aici îți poți demonstra toată creativitatea petrecând timpul într-o companie plăcută, unica de ce vei avea nevoie este buna dispoziție. 

Te așteptăm cu drag între orele 11:00 – 16:00 la Tekwill 
Taxa de participare este de 75 lei și vă rugăm să vă înregistrați.

13:00 – Don't Touch Me Day II – Cactus Festival. Zeci de cactuși, mîncare din bucătăria Mexicană și Spaniolă, bunătățuri pentru vegetarieni și vegani, înghețată și băuturi răcoritoare, activități pentru copii și maturi, ateliere de creație și multe altele, la cea de-a doua ediție Don't Touch Me Day! 

14:00 – Superstiții. De la 1 iulie până la 16 iulie, nouă artişti tineri talentaţi din Moldova vor prezenta operele lor despre „Superstiţii” la Muzeul Zemstvei din Chişinău, str. Alexei Şciusev 103. Expoziţia este rezultatul unei selecţii care KSA:K a organizat în luna mai cu scopul de a face o platformă pentru talentele proieminente locale. 

17:00 – Summer Sounds. Vrei să te detașezi de rutina zilnică?A trecut jumătate de vară și nu ai reușit să te relaxezi? Fii parte a deschiderii sezonului, plonjând în atmosfera celebrului festival „Woodstock”, din 1969 și în cel mai hippie vibe al verii. Ești așteptat la Cinematograful Buiucani, recent inaugurat.

Duminică, 16 iulie

10:00 – AutoCross: ETAPA 2. Vei putea face și tu parte din întreaga adrenalină dacă mergi pe aerodromul din Orhei. Intrarea este gratuită.

13:00 – Yardsale! Fluturi în stomac!. O fi vorba despre mâncare? Sau despre dragoste? Sau despre dragostea pentru mâncare? Un lucru este cert – e despre dragostea pentru YARDSALE! Locul – curtea Muzeului de Etnografie, deja îndrăgită de oaspeții noștri, încă de anul trecut.

15:00 – Book lovers meeting. Dacă vrei și tu să respiri cultură și să discuți despre cartea lui Brian Tracy – „Realizarea țelurilor”. Locul unde iubitorii de cărți își dau întâlnire este Fratelli RestoBar (bd. Dacia 28/4).

Preluat de la: zugo.md