1530551726209.jpg

O casă din Oregon pare a fi o adevărată poveste transpusă în realiatate, datorită stilului său unic și a design-ului incomparabil. Se întinde pe o suprafaţă de aproape 9 hectare şi valorează 7,6 milioane de dolari. Pe pereţi pot fi văzute diferite imagini cu dragoni, vizitatorii fiind purtaţi printr-o lume de legendă.

La poalele Ashlandului, Oregon, la ferma Shining Hand Ranch, există o locuinţă parcă desprinsă dintr-o carte cu basme, scrie boredpanda.com. Locuinţa a fost creată de artişti locali şi este în totalitate ecologică. Spaţiul este încălzit şi răcit prin utilizarea energiei geotermale, având o piscină încălzită solar. Bemis a petrecut un an şi jumătate numai pentru a sculpta uşa braziliană din lemn de mahon. Proprietatea se întinde pe o suprafaţă de 706 de hectare.

A fost nevoie de un an şi jumătate doar pentru a sculpta una dintre ușile locuiței, iar arhitecţii au fost atenţi la fiecare detaliu, combinaţia de lemn de arţar şi cireş din podea dând iluzia timpului care curge. Artiştii au încorporat numeroase imagini cu animale locale, iar baia este decorată cu granit albastru Van Gogh. Ferestrele au vedere către muntele Ashland, iar energia geotermală încălzeşte piscina, ce se află într-o clădire separată.

 

Preluat de la: zugo.md