1487256598808.jpg

Nașterea gemenilor este o fericire enormă pentru părinți, dar o mămică din Rusia, Alyona Zyurikova, a profitat de această fericire la pătrat. Aceasta a născut două perechi de gemene la distanță de trei ani unele de celelalte: 2012 și 2015, astfel încât acum poate vorbi neîncetat despre această provocare.

Atunci când credea că ideea unei sarcini cu gemeni a rămas în trecut, Alyona a născut încă două gemene. Alyona este nu doar un model de parenting, ci și o adevărată bloggeriță. Mămica a lansat un proiect destinat securizării pătucurilor, o aplicație mobilă pentru părinții de gemeni.

Alyona a patentat ideea fâșiilor solide de securitate pentru pătuțurile copiilor – o descoperire care inițial îi aducea liniște, iar acum îi aduce și profit. 

Aceasta a mai elaborat și o aplicație IOS dedicată mamelor de gemeni: „#Дваждыдваопыт или как не сойти с ума” (De două ori câte două sau cum să nu-ți ieși din minți), prin care își prezintă povestea și oferă recomandări teoretice și practice de creștere și educare a gemenelor. Știe totul despre somnul și adormirea copiilor, oferind sfaturi utile, notează ZUGO cu referire la ea.md.

De asemenea, tânăra mămică promovează activ stilul de viață al familiei, în care și tatăl se implică foarte mult în creșterea și educarea micuțelor. În prezent, la pagina virtuală a mamei sunt abonate peste 141.000 de persoane curioase să afle cât de minunată este viața familiei sale.

 

Preluat de la: Zugo.md