1533561339866.jpg

Două surori gemene și doi frați gemeni au sărbătorit marele eveniment al vieții lor la aceeași ceremonie, impresionând o lume întreagă cu gestul pe care l-au făcut. Cei patru au fost de nedespărțit chiar și la nunta lor, care a fost una comună.

Se pare că mirii au vrut să fie împreună toată viața, nu doar la naștere. Acești au hotărât să se căsătorească în cadrul aceleiaşi ceremonii, să-şi crească viitorii copii împreună şi chiar să locuiască în aceeaşi casă.

„Este un vis devenit realitate. Are o însemnătate deosebită faptul că ne-am căsătorit cu gemeni. Încă de când eram mici ne-am dorit acest lucru şi acum a devenit realitate”, a susținut Briana.

Brittany şi Briana Deane, în vârstă de 32 de ani, și-au legat destinele cu Josh şi Jeremy Salyers, care au 34 de ani. Nunta acestora s-a desfăşurat la Festivalul Gemenilor din Ohio şi a fost oficiată de preoţi gemeni.

„Ştiam că şansele erau incredibil de limitate. Am avut norocul să mă căsătoresc cu bărbatul visurilor mele şi, în acelaşi timp, am putut să o privesc pe sora mea geamănă căsătorindu-se cu bărbatul visurilor ei”, a adăugat Brittany.

Și bărbații au declarat că şi-au dorit mereu să se însoare cu gemene. Evident, mirii au purtat ţinute identice, iar întregul eveniment, cu detalii de culise, va fi difuzat într-un documentar de postul TLC, scrie adevărul.ro.

Foto: adevărul.ro

Preluat de la: zugo.md