056-1.jpg
Dulcele ecou al colindelor răsună din nou în spațiile Universității Tehnice a Moldovei. Ceata de urători de la Liceul Teoretic „Spiru Haret” din Chișinău a dat tonul sărbătorilor de iarnă, readucându-ne în acest final de an pe unda tradițiilor strămoșești cu frumosul mesaj al colindului și clinchetul candid al clopoțeilor.

Colindătorii au deschis larg ușile inimilor noastre, aducând colindul în fața administrației, profesorilor și colaboratorilor din blocul 1 al UTM, îndemnându-ne la noi împliniri, pace, belșug, fericire. Vădit impresionate, gazdele i-au aplaudat îndelung, iar rectorul UTM, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN, le-a mulțumit haretiștilor din ansamblul folcloric condus de Valentina OSOIANU, oferindu-le colaci și dulciuri.

Cu mulțumiri adresate colindătorilor și celor care au primit colinda a venit și preşedinta comitetului sindical al salariaților UTM, dna Viorica URSU, mulțumind Ansamblului folcloric al IPLT „Spiru Haret” pentru sărbătoare.


Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Preluat de la: diez.md