1531399564289.jpg

Ai toată vara înainte ca să găsești câteva zile pentru o evadare din țară. Astfel, trebuie să-ți alegi cu grijă destinațiile pentru vacanța dorită. Sunt multe detalii de care trebuie să duci contul, unul dintre acestea fiind chiar personalitatea pe care o ai.

Deseori este complicat să alegem destinația perfectă pentru o călătorie la mii de kilometri. De aceea, tindem să căutăm pe internet sau să întrebăm de prieteni. Însă, indiferent de sfaturile primite, tipul personalității tale ar putea decide pentru tine.

Ești un/o romantic/ă incurabilă: Roma, Italia

Dacă ești o fire visătoare ce tânjește necontenit după iubire, atunci lasă-ți inima sedusă de atmosfera acestui oraș. Te vei îndrăgosti de arhitectură, artă, mâncare gustoasă și vinul de calitate, iar o cină la lumina lumânărilor, împreună cu persoana iubită, este cea mai potrivită într-un restaurant din Roma.

Ești tipul mai relaxat: Tulum, Mexic

Pentru o astfel de personalitate cel mai potrivit loc de relaxare ar fi plaja. Astfel, vei avea o vacanță deosebită pe malul mării. Tulum este un orășel perfect pentru a-ți începe dimineața cu o sesiune de yoga la Sanara.

Mai apoi, ai putea pleca la Raw Love pentru un smoothie sănătos și, mai apoi, de ce nu, la un masaj la Yaan Wellness. După-amiaza ai putea să o petreci într-un hamac, citind cartea preferată, cu un pahar de spicy margarita alături, iar seara, zgomotul valurilor este perfect pentru a reflecta la lucruri frumoase.

Ești curajos/curajoasă și vrei aventură: Islanda

Dacă îți plac schimbările și vrei să ieși din zona ta de confort, atunci fă o excursie în Islanda, unde ai putea să alegi dintre: excursii pe ghețari, explorări de peșteri înghețate și chiar mersul cu parapanta deasupra peisajului înghețat.

Ești curios/curioasă și îți dorești să descoperi lucruri noi: Edinburgh, Scoția

Nu rata ocazia să faci o vizită castelului Edinburgh, acolo unde vei avea parte de o rețea nesfârșită de alei înguste, grădini interioare secrete și atracții deosebite. O excursie la Gilmerton Cove ar fi, de asemenea, numai bună pentru tine, pentru că ai putea vedea niște tunele înconjurate de mister. Castelul Edinburgh este considerat, de altfel, cel mai bântuit loc de pe planetă.

Ești mereu gata să înveți: Atena, Grecia

Fiind unul dintre cele mai vechi orașe din lume, îți vei putea extinde cunoștințele, iar „Leagănul Civilizației” este atracția potrivită și, de ce nu, ai putea pleca și la Acropolis sau la cimitirul Kerameikos, care a fost folosit din secolul 9 I.H până la dominația romană. Nu uita să-ți rezervi timp și pentru Muzelul Național de Arheologie, plin de artefacte, ceramică și statuete.

Ești extrovertit/ă: Tokyo, Japonia

Pentru cei care optează ca timpul liber să-l petreacă cu multă lume și distracție, Tokyo este un paradis, fiind plin de atracții unice, mâncăruri premiate cu stele Michelin și nenumărate opțiuni pentru distracție. În timpul nopții, te vei simți ca acasă în Golden Gai, legendarul district renumit pentru viața de noapte.

Ești introvertit/ă: stațiunea Cannon, Oregon

Personalitățile mai solitare vor fi pro liniștii coastei Oregon, cu plaje izolate, peisajul muntos și labirintul potecuțelor prin care te poți plimbă la infinit. Petrece-ți ziua, făcând drumeții și bucurându-te de solitudinea propriei cabane.

Ești o fire spontană: o excursie cu mașină în California Hit the road, Jack

Pentru cei plini de imaginație, atunci ar trebui să îți strângi o gașcă de prieteni apropiați și să mergeți cu mașina într-o excursie de-a lungul coastei Californiei. Ați putea începe călătoria în San Diego, urmând autostrada Pacific Coast, unul dintre cele mai populare drumuri din lume.

Ești mereu plină de energie: Buenos Aires, Argentina

Aici totul este plin de acțiune: arhitectură deosebită, artă stradală în cele mai vesele culori. Vei avea parte de cele mai frumoase atracții culturale și cu siguranță nu te vei plictisi, scrie elle.ro.

Sursă foto: elle.ro

Preluat de la: zugo.md