diez-share-facebook.png
Donald Trump a oferit un interviu vast revistei The Mail on Sunday în care a discutat cu jurnalistul Piers Morgan despre întâlnirea sa cu Regina Elisabetta II-a, despre relația sa cu liderul nord coreean, Kim Jong-un, dar și despre planurile sale din anul 2020.

Donald Trump a declarat că intenționează să candideze încă o dată la alegerile prezidențiale din SUA în anul 2020. El a mai adăugat că în opinia lui nu există nimeni care l-ar putea învinge în această luptă electorală.

Mai mult, președintele american a spus că „toată lumea vrea să fac asta”. Trump se arată încrezut că în anul 2020 el nu va avea niciun oponent serios. „Eu nu văd niciun democrat care m-ar putea bate”, se arată într-un interviu publicat de revista The Mail on Sunday.

Jurnalistul l-a întrebat pe Trump cum a fost întâlnirea cu Regina. „Bine. Regina este o femeie fantastică; are atâta energie și inteligentă. Este uimitoare și frumoasă. A fost o onoare deosebită să o întâlnesc în sfârșit.”

De asemenea au discutat și despre relația sa cu liderul nord coreean. Președintele SUA l-a lăudat, spunând că este foarte inteligent, este amuzant și că este un bun negociator. „Mă înțeleg goarte bine cu dânsul”. Întrebat dacă Kim Jong-un este un dictator nemilos, Trump a răspuns: „Sigur că este nemilos, dar sunt și alții”.

Interviul complet îl puteți citi aici.

Preluat de la: diez.md