FotoJet-2021-10-05T140930.690.jpg
Clădirile cu acoperiș roșu mi-au făcut din ochi pe tot parcursul șederii mele la Praga. Arhitectura și structura urbanistică a orașului mă apuca de mână și îmi zicea să stau să o privesc atent și fără grabă. Străzile pietonale m-au făcut să merg peste 85 000 de pași în doar trei zile. Ușile și geamurile mari mă făceau să repet de nenumărate ori „uaaaau!”. Berea mi s-a părut pentru prima dată în viață gustoasă, iar muzeele pe care le-am vizitat au fost miere unsă pe pâine cu unt. Scriu acestea ca să înțelegeți ce gustoasă vizual mi s-a părut capitala Cehiei.

Trei zile au fost suficiente, dar nu destule ca să înțeleg cât de minunată este Praga și cât de frumos poate crește și dezvolta un stat care a fost sub aceeași „ocupație roșie” ca și țara mea. Scriu toate acestea la persoana întâi pentru că vreau să vă împărtășesc o serie de fotografii prin prisma cărora m-a făcut Praga să mă îndrăgostesc de ea.

Am ambalat imaginile sub forma unor cărți poștale, iar în fiecare dintre ele am lăsat o mică părticică de mine, pentru că am pupat orașul acesta cu ochii. I-am spus în șoaptă și cu voce tare cât de grozav este. Nu i-am zis „la revedere”, ci doar „pe curând!”.

Vă las să vă îndrăgostiți de Praga așa cum am făcut-o eu. Enjoy!

<!–

–> <!–

–>

#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Preluat de la: diez.md