colaj2-1.jpg
În fiecare an, perioada sărbătorilor pascale este una dintre cele mai așteptate, fiind o ocazie de a petrece timp alături de cei dragi și de a te relaxa. Pensiunile din țară sunt o opțiune excelentă pentru cei care își doresc să se bucure de un sejur de neuitat într-un cadru pitoresc și liniștit. În acest articol, vă prezentăm o selecție de pensiuni din diferite zone ale țării.

Fie că doriți să explorați frumusețea naturii, să vă răsfățați cu preparate tradiționale sau să participați la diverse activități de divertisment, aceste pensiuni vă vor oferi tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de o vacanță reușită.

Casa rurală „La bunica Clava”


Sursă: booking.com/Casa rurală „La Bunica Clava”

Casa rurală „La Bunica Clava” este situată în Văleni. Această casă de vacanță are grădină, grătar, WiFi gratuit și parcare privată gratuită.

Casa de vacanță are două dormitoare separate și include o bucătărie cu frigider, cuptor și zonă de luat masa. Proprietatea are o terasă, iar în imediata apropiere a casei de vacanță poți face hiking.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Bacău, care se află la 195 km de Casa rurală „La Bunica Clava”.

Preț!

O cameră pentru doi adulți ajunge până la prețul de 932 de lei.

Adresa: str. Ștefan cel Mare 47, Văleni

Casa rurală „Doina și Ion”


Sursă: diez.md

În imediata apropiere a Combinatului de Vinuri de Calitate și a galeriilor subterane se află casa rurală „Doina și Ion”. Oaspeților le sunt puse la dispoziție un meniu de bucate tradiționale gătite din produse sănătoase și vinuri de casă dintr-o colecție de peste 15 ani. În curte există zonă de grătar și două foișoare pentru petreceri în aer liber, acompaniate de formația folclorică din Mileștii Mici, cu o experiență de peste 37 de ani. Cei care adoră odihna activă pot juca tenis de masă sau pot beneficia de excursii externe. Printre facilitățile pensiunii se numără:
# conexiune gratuită la Wi-Fi 5G;
# televiziune digitală;
# terasă exterioară cu spațiu închis;
# balansoar și bazin mic pentru copii;
# animale domestice;
# gazda vorbește limbile: română, rusă, italiană și engleză;
# biciclete pentru plimbări în zonă;
# acces facil la transportul public și la atracțiile turistice din regiune.

Pensiunea are o capacitate de maximum 10 persoane. Fiecare cameră are un decor tradițional, este dotată cu baie, WC, televizor și spații pentru depozitarea lucrurilor personale. Ai parte de saltele confortabile și lenjerie de pat.

Adresa: str. Ștefan cel Mare 37, Mileștii Mici.

Datele de contact și mai multe detalii despre pensiune găsiți aici.

Pensiunea turistică „Casa rustică”


Sursă: booking.com/ Pensiunea turistică „Casa rurală”

Situată în Chișcăreni, Pensiunea turistică Casa rustică oferă WiFi gratuit, bucătărie comună, grădină și recepție cu program nonstop.

Această casă de vacanţă are un dormitor și o baie cu duș și articole de toaletă gratuite. Include zonă de luat masa și o bucătărie utilată cu frigider, cuptor cu microunde și cuptor.

Oaspeții casei de vacanță au la dispoziție mic dejun à la carte. Pe teritoriu există o terasă.

Bălți este la 23 km de pensiune, iar Ungheni se află la 43 km.

Preț!

O cameră pentru doi adulți ajunge până la prețul de 650 de lei.

Adresa: str. Ion Prisacaru 3, Chișcăreni.

Pensiunea Turistică „Casa Veche”


Sursă: Faceboo/„Casa Veche”

„Casa Veche” este o pensiune turistică din sudul Moldovei, localizată în satul Palanca, raionul Ștefan Vodă. Este o casă în stil rustic și dispune de 12 locuri de cazare, o terasă de vară și un restaurant cu bucătărie regională, precum și un spațiu pentru masterclass-uri culinare.

La restaurantul pensiunii sunt folosite exclusiv produsele crescute chiar în grădina casei sau sunt procurate de la gospodarii din lunca Nistrului.

De asemenea, „Casa Veche” dispune de locuri de parcare și se află în proximitatea imediată a traseului național, la doar un kilometru de Vama Palanca și la 137 de kilometri de Chișinău.

Pentru mai multe detalii, apelați numărul 079 70 81 72, sau accesați pagina de Facebook a pensiunii.

Hanul lui Hanganu


Sursă: hanulhanganu.md

Pensiunea vă oferă la alegere 28 camere, două încăperi de tip bască și o fâneață. Toate în aspect rustic cu elemente arhaice și decor în stil tradițional. Fiecare odaie este dotată cu baie și tot necesarul pentru un confort pe măsură. Pe lângă locurile de cazare pensiunea oferă la dispoziție sala de conferințe, saună şi piscină. Hanul este o alegere perfectă pentru organizarea de team building-uri sau ședințe de grup. Un loc pitoresc în sânul naturii cu priviri panoramice de excepție. În funcție de gusturi și preferințe puteți alege dintr-o varietate de activități. Excursii la mănăstirile și cascadele Saharna sau Țâpova, unde veți descoperi locuri minunate și pline de mister. Plimbări cu barca pe râul Nistru, pescuit, vânătoare sau șezători în fața rugului. Pensiunea este o alegere frumoasă pentru petrecerea sărbătorilor calendaristice. Tradiții și obiceiuri, bucate tradiționale, cântec, joc și voie bună.

Prețul poate ajunge până la 2 000 de le pentru o noapte.

Pensiunea, se află în raionul Rezina, satul Lalova, la 100 km de Chișinău.

Preluat de la: diez.md