DSC_0689.jpg
Potrivit unui principiu feng shui, dacă dorești să obții un lucru nou, trebuie să scapi de altul vechi. Datorită acestui „schimb”, locuința ta va prinde alte culori, te vei simți mai energic, mai fericit și mai motivat să faci continuu acțiuni care îți diversifică rutina. În acest sens, rețeaua de magazine METRO îți pune la dispoziție o gamă de produse care îți pot înlocui cu ușurință obiectele casnice uzate în cel mai util timp.

Cu toții avem electrocasnice care se defectează des, prosoape care și-au pierdut „tinerețea” și nu mai sunt atât de moi sau atât de colorate cum erau la început sau o tigaie care nu mai este prietenoasă cu bucatele pe care le gătim. Deci, e timpul să le schimbi cât mai curând posibil, adică până pe 15 februarie, perioada în care poți beneficia de prețuri promoționale la produsele menționate în acest articol.

O problemă comună pentru majoritatea dintre noi sunt robinetele uzate, care emit sunete stresante când le pui în funcțiune. La METRO ai posibilitatea să procuri un robinet electronic care încălzește apa până la 60 de grade Celsius în cinci secunde și care te ajută să scapi de incomoditățile zilnice.

Un alt punct din lista ta de reînnoire ar putea fi un set pentru îngrijirea rufelor: un fier de călcat și o masă de călcat. Ori, planul B – acest set poate deveni un cadou util pentru prietenii tăi sau pentru familia ta.

În casă e răcoare? Dispozitivele pe care le ai acum nu prea fac față? Îți propunem să alegi între un radiator pe ulei sau o aerotermă. Cu siguranță, acestea îți vor aduce căldură în casa ta în sensul direct al cuvântului.

Multe persoane care iubesc să gătească se confruntă cu problema tigăilor al căror strat antiaderent se deteriorează rapid. Prin urmare, procesul de preparare a mâncării se îngreunează. Nici rezultatul final nu este unul îmbucurător. De exemplu, ouăle sau cartofii gătiți în astfel condiții nu vor avea nici gustul potrivit, nici aspect plăcut. În astfel de situație, cel mai simplu este să înlocuiești tigaia cu una nouă și, cel mai important, cu una mai bună. Nu uita și de capace.

Ah, da! Multe tigăi de calitate în bucătărie niciodată nu strică.

Ligheanele au tendința să crape din mai multe motive, iar pentru a nu ține un vas deteriorat în casă, mai bine îl poți (re)folosi ca vazon pentru flori în grădină, iar pentru baie să procuri unul mai trainic. Fiecare gospodar sau gospodină va găsi utilitatea ligheanului în casă.

Electrocasnicele devin tot mai performante cu fiecare an, ceea ce oferă avantajul de a economisi la factura la lumină. Alege un frigider, un cuptor cu microunde sau o mașină de spălat și de uscat rufele cu indici de eficiență energetică cât mai înalți.

Dacă dorești să-ți reînnoiești accesoriile textile din dormitor și/sau din bucătărie, atunci o poți face cu ușurință la METRO. Mai jos, îți lăsăm câteva exemple care te vor convinge că într-adevăr ai de unde alege.

După cum ai reușit să observi, orice obiect din casă poate fi schimbat cu obiecte similare sau cu ceva mai performant și mai de calitate. Mai mult, METRO pune la disponibilitatea clienților săi posibilitatea de a cumpăra angro produse de orice fel. Așa că, e mult mai comod și mai ieftin să cumperi mai mult deodată, decât câte puțin, dar mai des. Totuși, timpul nostru, la fel, costă.

Toate cele menționate mai sus, dar și multe alte produse poți găsi în catalogul anexat aici sau în magazinele METRO din Chișinău și Bălți.

Preluat de la: diez.md