1528534509092.jpg

Se bucură de soare, plajă și noi descoperiri călătorind prin Europa. Fosta jurnalistă și prezentatoare a știrilor sportive de la Jurnal TV, Daniela Ciocanu și soțul său, Victor Ciocanu, sunt în culmea fericirii. Cel puțin această impresie o emană fotografiile cu care cei doi își bucură urmăritorii de pe Instagram.

Daniela și-a început escapada în Portugalia, aproximativ acum o săptămână. Acolo Daniela a avut parte de mai multe zile de răsfăț alături de prietenele sale. În Potugalia, Daniela a vizitat Lisabona, dar și mai multe plaje ale țării, cum ar fi plaja Caparica. 

De asemenea, a călătorit și la Boca do Inferno și Cabo da Roca, două puncte turistice situate la doar 40 de km de Lisabona. În timp ce Boca do Inferno este locul în care oceanul se întâlnește și pare că „mușcă” din țărmul stâncos, oferind un spectacol natural cum rar poți să vezi, Cabo da Roca este primul punct pe care oceanul Atlantic îl atinge la întâlnirea cu continetul european.

Vacanța a continuat alături de soțul său înTurcia. Daniela și Victor s-au refugiat pe plaja din Antalya, orașul din sudul Turciei, situat la poalele munților Taurus, pe litoralul Mării Mediterane. Pentru odihna lor, cei doi au ales hotelul „Adam&Eve Adults Only”. Aici au reușit să facă băi de soare, să guste din mâncarea tradițională și din fructele exotice, dar și să călătorească pe mare cu vaporul. 

Îndrăgostiții se mai bucură de minunata lor vacanță încă două zile, iar de luni vor reveni la cuibușorul lor. Tot atunci, Daniela promite să ne povestescă despre locurile deosebite pe care le-a văzut, dar și cu ce impresii s-a lăsat vacanța alături de soțul său. Mai multe fotografii din călătorie puteți vedea mai jos sau pe contul de Instagram al Danielei sau al soțului său.

 

Preluat de la: zugo.md