1528531568496.jpg

Și-au lăsat grijile în Moldova, au luat de mânuță cele două fetițe și au evadat pe malul Mării Mediterane. Jurnalista și prezentatoarea TV, Lilia Ojovan (Lilu), împreună cu soțul său și micuțele Amelie și Teia, s-au refugiat pe plajele din Kelibia, un mic orășel al Tunisiei.

Cunoscuta fashionistă și creatoare de rochii și-a împărtășit cu fanii de pe Instagram primele impresii din vacanța pe care o au. Se pare că, de la mic la mare, cei patru membri ai familiei Roșca s-au bucurat de brizele marine chiar de îndată ce au ajuns la destinație, asta deși vremea nu era una tocmai potrivită pentru băile de soare.

„Am ajuns aseară târziu la mare, după furtuna toți erau ascunși în hotel. Numai nu noi”, spune Lilu în una din postările sale. 

De această dată, Lilu și soțul ei au ales o escapadă pe una dintre cele mai apreciate plaje ale Mării Mediterane. Una dintre stațiunile care impresionează cu adevărat este Kelibia, aleasă și de familia Roșca. Stațiunea este cunoscută și sub denumirea de Kelibia la Blanche, de la culoarea albă a nisipului fin al plajelor sale, scăldate de apele cristaline ale Mării Mediterane. 

 

Preluat de la: zugo.md