ralph-ravi-kayden-aN21jB8GfKs-unsplash.jpg
Împodobirea bradului este un moment feeric și special, mai ales când faci acest lucru alături de oamenii dragi. Fiecare dintre noi își decorează bradul de Crăciun după propriile preferințe.

În acest sens, echipa #diez ți-a pregătit o listă cu idei de decor, în care îți prezentăm tendințele acestui an în materie de împodobire a pomului de Crăciun.

#1. Armonia culorilor

Această abordare presupune stabilirea unei îmbinări de culori pe care le alegi pentru decorarea bradului și asortarea acestora cu nuanțele prezente în decorul casei tale. Dacă sufrageria ta este una electică, într-un stil chic, alege să decorezi un brad alb sau unul în care predomină zăpada artificială, ornamentat cu globuri și ghirlande mov.


Sursă: hiphoorae.com

#2. Ornamente hand-made

Acest stil se potrivește persoanelor creative și, de ce nu, celor care au un buget limitat și care nu vor să cheltuiască bani pe decorațiuni noi. Pentru a evidenția calitatea rustică a ornamentelor, completează bradul cu globuri în nuanțe metalice și cu conuri de brad adevărate.


Sursă: Courtesy of Lia Griffith

#3. Ornamente cu flori

Una dintre cele mai interesante tendințe pentru împodobirea pomului de Crăciun în acest an face uz de prezența florilor așezate din abundență pe crengile bradului. Trandafiri, bujori sau gerbera. Realizează o ghirlandă din aceste flori și așeaz-o în pom începând de la bază și până în vârf, urcând treptat.


Sursă: bouqs.com

#4. Mai multă culoare

Acest model de ornamentare a bradului de Crăciun este bogat în culori, cu contraste foarte puternice. Optează pentru decorațiuni, ornamente, globuri, beteală de culoare albastră metalizată, verde strălucitor, roz și mov, auriu și argintiu. Un asemenea brad festiv va atrage cu siguranță atenția.


Sursă: Jennifer Perkins

#5. Cât mai multă beteală

Această tendință este destul de prezentă în casele oamenilor din Occident. Împodobirea bradului se face plecând de la ideea de a folosi cât mai multă beteală curgătoare. Este un stil care se potrivește mai ales brazilor albi, dar nu numai. Pentru a spori farmecul acestui brad, adaugă beteală din abundență direct pe vârfuri, dar după ce ai pus globurile și ghirlandele.


Sursă: Nareeta Martin

#6. Ornamente naturale

Pentru acest model poți utiliza felii de portocală uscată, bețișoare de scorțișoară, flori naturale de lavandă uscată, conuri, măr uscat, lămâie uscată, frunze uscate de dafin, păstăi uscate de vanilie sau orice altceva în materie de fructe și flori uscate. În afară de un aspect frumos, vei simți o aromă deosebită de fiecare dată când te apropii de brad.


Sursă: purpleflowers.ro

#7. Ornamente supradimensionate

Este o tendință care pleacă de la ideea de a crea niște puncte focale vizuale prin adăugarea unor decorațiuni de mari dimensiuni în contrast cu unele mici. Decorațiunile supradimensionate pot fi niște flori sau niște funde imense realizate din fetru sau din alt material textil.


Sursă: Wendy De Leon

#8. Nuanța de bleumarin

Și în acest an, bleumarinul este o alegere populară. Panglicile și globurile bleumarin pot fi asortate cu decorațiuni aurii sau argintii.


Sursă: Treetopia/Maximalist Studios

#9. Stilul londonez

Această idee este potrivită pentru persoanele cărora le place să fie elegante. În acest caz, optează pentru nuanțe de maro închis și de portocaliu șters. Pentru acest model de brad importante sunt elementele care vor înconjura bradul.


Sursă: Bao Menglong

#10. Bradul tradițional

Potrivit specialiștilor, bradul verde, natural și împodobit cu ornamente roșii nu se va demoda niciodată. Pe lângă globurile roșii, puteți pune ghirlande, fundițe și alte accesorii aurii.


Sursă: Alsu Vershinina

Preluat de la: diez.md