FotoJet-1-3.jpg
O vloggeră din Italia, cu rădăcini moldovenești, a publicat un videoclip în care povestește publicului despre vizita sa în Moldova, la bunici. De asemenea, ea a arătat ce a mâncat pe parcursul săptămânii petrecute în sat și a povestit despre nunțile moldovenești.

Rossie Maio are 24 de ani și s-a născut în nordul Italiei, în regiunea Veneto, unde până în prezent locuiește familia sa. Mama sa este moldoveancă, iar tatăl său este din Calabria (regiune din sudul Italiei), așadar, ea are oportunitatea să-ți viziteze ambele bunici, care trăiesc în țări și culturi foarte diferite una de cealaltă.

Pe canalul său de YouTube, unde are 270 000 de abonați, vloggera povestește despre emigrarea sa în Canada, despre viața sa în calitate de studentă acolo, despre căutările de sine pe care le are. De asemenea, deseori Rossie publică vloguri de familie, îndeosebi când își vizitează bunicile.

Așadar, acum cinci luni, ea a publicat unicul său videoclip pe YouTube din Moldova, din cadrul vizitei sale de o săptămână în satul bunicilor. În cadrul acestuia, a arătat bucătăria tradițională moldovenească și procesul de preparare a bucatelor, dar a și oferit aprecieri mâncărurilor pregătite de bunica sa.

Acum, vlogul său din Moldova are aproape 1,4 milioane de vizualizări.

Preluat de la: diez.md