c5.jpg
Moldova a desemnat reprezentata țării la Miss World 2018. Între timp, s-au organizat o serie de concursuri care etalează frumusețea tinerelor din Moldova. Cel mai important concurs pentru micuțele frumoase din țară, Mini Miss Moldova 2018 a avut loc acum câteva zile. Învingătoare a devenit o tânără de 4 ani. 

Mini Miss Moldova 2018 a devenit Miroslava Iasîbaș, o fetiță de patru anișor, care cochetează cu modelingul deja de doi ani de zile. În mai multe interviuri, mama Miroslavei, Natalia Iasîbaș, a ținut să menționeze că fiica ei a ales această activitate de sine stătător.c2 c3 c4 c5

Pe lângă regimul destul de încărcat cu numeroase sesiuni foto, prezentări și concursuri, Miroslava e pasionată de poezie. Datorită memoriei excelente, ea ştie aproximativ 50 de poezii ale unor autori cunoscuţi, cum ar fi Robert Rojdestvenskii, Konstantin Dragomir și Anna Ahmatova.

Mira, cum i se mai spune în cercurile apropiate, mai face și gimnastică. Visul ei, când va crește mare, este să devină prezentatoare de televiziune.

 

Preluat de la: diez.md