1482936437087.jpg

Moda este în evoluție continuă. Multe reprezentante ale sexului frumos își doresc să arate bine și să fie îmbrăcat corespunzător modei. Acest lucru le conferă satisfacție și încredere.

De aceea, inspirat de AdMe.ru, ZUGO a decis să prezinte 10 lucruri care nu vor mai fi în vogă în anul care vine.

 

Combinații de bijuterii în locul choker-ului

Este timpul să evităm orice gen de choker și să facem o schimbare în favoarea bijuteriilor de metal. Este actual să purtăm mai multe bijuterii, de exemplu, una mai masivă și încă două mai puțin impunătoare.

 

Bijuterii combinate în loc de spini

Toate accesoriile cu spini sunt demodate, posibil cu timpul acestea vor reveni în lumea modei, dar până atunci le putem înlocui cu câteva combinații de accesorii în contraste de culori și texturi diferite.

 

Nuanță naturală în loc de contur

Tenul natural al feței cu un efect umed este înlocuit cu conturul. În locul unor marcatoare este mai bine să utilizăm pudră cu efect natural.

 

Păr puțin ondulat în loc de bucle strânse

Părul puțin ondulat și liber este înlocuit cu buclele strânse. De acum înainte nu va fi necesar să ne uscăm părul la o temperatură înaltă și să utilizăm o cantitate mare de mus și lac pentru păr.

 

Catifea în loc de jeans

Hainele din denim vor fi înlocuite cu cele de catifea. Aceast material conferă eleganță, farmec și glamour oricărei femei. Pentru a combina hainele din catifea este binevenită o haină mată, iar cealaltă să fie ușor lucioasă.

 

Fuste tradiționale în locul celor „pachete”

Fustele „pachete” sunt demodate. Actuale sunt fustele tradiționale tip creion. Acestea sunt universale și scoate în evidență figura și picioarele femeii.

 

Rochii în stilul lenjeriei înlocuiesc rochiile bandaj

Rochiile-bandaj și-au pierdut și ele actualitatea. Acestea sunt înlocuite cu rochii spectaculoase și îndrăznețe în stilul lenjeriei, care scot în evidență silueta.

 

Paltonul pe corp în loc de patonul „oversize”

Paltonul „oversize” nu mai este actual. Acesta este înlocuit cu paltonul așezat pe figură. Nu este neapărat să aruncăm paltoanele „oversize”, întrucât ar putea reveni în vogă oricând.

 

Combinații de culori neașteptate în locul celor clasice

Asortarea ghenții cu pantofii este considerată o manieră proastă. Moda, din ce în ce mai des, ne informează că nu este cazul să mai facem acest lucru. În schimb, am putea pune accentul pe geantă, iar încălțămintea să o asortăm cu haina.

 

Pantofi în loc de adidași cu platformă

Adidașii cu platformă, de asemenea, sunt demodați și ar fi cazul să-i înlocuim cu pantofi cu toc care vor arăta foarte bine pe piciorul fiecărei femei.

Preluat de la: Zugo.md