Valencia-2023_PRESS-RO.jpg
Compania FLYONE este onorată să anunțe despre lansarea unei noi destinații – Valencia. 

Din 3 iunie, în plin sezon, pasagerii pot ajunge rapid într-o locație deosebită de vacanță. Valencia este o destinație turistică populară, cunoscută pentru plajele, arhitectura și atracțiile sale culturale. Această cursă directă este o oportunitate excelentă pentru călătorii care doresc să exploreze acest oraș frumos.

Pe măsură ce FLYONE își extinde rețeaua, aceasta are posibilitatea de a oferi pasagerilor călătorii aeriene sigure, fiabile și la prețuri accesibile. Prețul unui bilet pornește de la 99 Euro, iar locurile cu acest cost promoțional sunt limitate.

Frecvența de zbor este una comodă, indiferent de scopul călătoriei, pentru că orarul curselor este în zilele de marți și sâmbătă.

Marți:

# Chișinău (KIV) 11.50 – Valencia (VLC) 14.30;
# Valencia (VLC) 15.20 – Chișinău (KIV) 19.15.

Sâmbătă:

# Chișinău (KIV) 20.10 – Valencia (VLC) 22.30;
# Valencia (VLC) 23.30 – Chișinău (KIV) 04.00.

Pentru mai multe detalii și pentru bilete, pagina web sau aplicația mobilă FLYONE este mereu la îndemână.

Despre FLYONE

FLYONE s-a lansat în 2016, reușind în scurt timp să devină unul dintre liderii pieței avia din Republica Moldova. 

Mai nou, FLYONE a reînnoit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional. La fel, în anul 2022, compania a devenit membru al Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA).

FLYONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în top 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).

În decembrie 2022, FLYONE Airlines SRL a primit certificatul de operator aerian, oferit de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și licența- emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii. 

Pe parcursul aceluiași an, FLYONE a reușit să transporte peste un milion de pasageri și să lanseze șase destinații noi. 

FLYONE ARMENIA, s-a lansat în anul 2021, iar în 2022 a devenit numărul unu în Armenia. 

Amintim că FLYONE operează zboruri către 42 destinații. 

24 Curse regulate spre: Frankfurt, Tel Aviv, Londra, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Istanbul, Erevan, Bruxelles, Dusseldorf, Nisa, Amsterdam, Barcelona, Roma, Milano, Valencia, Berlin, Tbilisi, Praga, Madrid, München, Zürich și cinci curse charter spre: Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Tivat, Hurghada.

Cu escală prin Erevan, FLYONE ARMENIA operează zboruri spre: Tbilisi, Lyon, Milano, Ekaterinburg, Vnukovo, Domodedovo, Sankt Petersburg, Mineralnye Vody, Novosibirsk, Samara, Sochi, Istanbul, Paris, Dubai, Beirut, Teheran, Dusseldorf, Tel Aviv.

Preluat de la: diez.md