florin-piersic.jpg

Apar noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic! Actorul a fost transferat, marți seară, 7 mai 2024, la Institutul „Matei Balș” din Capitală, cu un avion SMURD. Prima dată, el a fost operat la genunchi la Spitalul Militar, iar mai apoi a fost internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca. Familia lui a fost cea care a cerut transferul lui de la Cluj! 

În urmă cu mai bine de o săptămână, Florin Piersic a ajuns pe mâinile medicilor! Actorul de 88 de ani a fost operat a doua oară de Paște, după ce prima dată a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi, la Spitalul Militar din Cluj.

În prima zi de Paște, medicii de la Institutul Inimii de la Cluj-Napoca l-au băgat în sala de operație, după ce au constatat că o infecție îi afectase și zona stimulatorului cardiac.

Marți seară, 7 mai 2024, Florin Piersic a ajuns pe mâinile doctorilor de la Institutul Matei Balș din București, după ce a fost adus cu avion al SMURD, de la Cluj-Napoca, la cererea familiei sale. Managerul spitalului din Cluj a precizat că transferul nu a fost unul de urgență, ci programat.

Citește și: Florin Piersic a ajuns pe masa de operație. Ce a pățit celebrul actor și care este starea lui de sănătate

„Este transferat la Institutul Matei Balș din București pentru continuarea tratamentului cu antiobiotice și a celorlalte probleme legate de proteza de genunchi. Este în stare bună, se află sub tratament”, a spus Florin Crișan, managerul spitalului clujean, pentru Cluj 24.

În prezent, maestrul continuă tratamentul cu antibiotice și pentru proteza de la picior.

„Pot să vă spun că în cursul zilei de duminică a suferit o intervenţie de extragere de sonde şi îndepărtarea de stimulator. E într-o stare bună, sub tratament medicamentos în continuare, intervenţia a decurs fără probleme”, a mai declarat managerul Institutului Inimii din Cluj, Florin Crişan.

Florin Piersic s-a simțit rău la finalul unui spectacol susținut la Cluj la finalul lunii aprilie. A fost dus de urgență la spital, iar medicii au stabilit că avea o infecţie la un genunchi, așa că l-au operat. După operația la genunchi, el a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici.

Sursa foto: facebook Florin Piersic

Preluat de la: csid.ro