Moto-Fest-9.jpg

În perioada 21-22 iunie 2024, la vinăria Mileștii Mici, se va desfășura festivalul de muzică rock „Dacii Liberi Moto Fest”, ediția a treia. Ești invitat și tu să devii parte din acest eveniment! Astfel, organizatorii îndeamnă trupele de rock tinere să completezi un formular și să-și încerce șansa de a evolua pe aceeași scenă cu titanii muzicii rock autohtone. Ce trebuie să faci mai exact pentru asta îți explic mai jos.

Fiecare trupă care dorește să beneficieze de această șansă trebuie să prezinte o înregistrare audio sau video de la concerte, repetiții sau din studio; să menționeze în ce zi va fi cel mai comod să evolueze și să lase un număr de contact al unei persoane responsabile. De asemenea, va trebui să indice denumirea trupei și anul formării.

Formularul de înregistrare poate fi completat până în data de 24 martie.

În acest material află cum s-a desfășurat cea de-a doua ediție a festivalului „Dacii Liberi Moto Fest”, iar aici citește mai multe despre clubul de motocicliști din Chișinău.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md