1649838388-6454.jpg
Începând cu declanșarea războiului în Ucraina de către Rusia, imaginea acestui conflict militar este reprezentată de trei oficiali ruși – Vladimir Putin, Dmitri Peskov și Serghei Lavrov – care instigă la ură și critică valorile europene. Însă, fiicele lor își duc o viață de lux în Occident, în Europa și SUA care vor să „distrugă integritatea teritorială a Rusiei”. Jurnaliștii de la CNN au aflat unde trăiesc și cu ce se ocupă copiii președintelui Rusiei, ministrului de externe și al purtătorului de cuvânt al Kremlinului.

Lumea lor este plină de avioane private, apartamente elegante în centrul Parisului, vacanțe de iarnă în Austria, educație de elită în Londra și New York. În timp ce părinții lor critică public Occidentul, copiii lor trăiesc în societățile pe care le „resping”.

Faceți cunoștință cu copiii de la Kremlin.

Copiii lui Peskov

Una dintre primele familii învinuită de ipocrizie este cea a lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Putin, un un rol care îl face cel mai vocal om din anturajul lui Putin. Funcția lui Peskov este să lanseze mesaje împotriva Occidentului. SUA au impus sancțiuni familiei Peskov afirmând că nu au fost demonstrate veniturile obținute și a apărut o bănuială rezonabilă că banii pentru viața de lux au fost dobândiți din corupție. Fiicele lui Peskov au studiat în Europa de Vest, după care s-au întors la Moscova.

Fiica lui Peskov, în vârstă de 24 de ani, Elizaveta Peskova, a declarat unui post de televiziune rus că „se simte mai bine în mediul european” și că sistemul de învățământ rus este „un adevărat iad”.

Peskova a studiat la Paris efectuând un stagiu la Louis Vuitton și obținând o diplomă în marketing la o școală de business din Franța. A făcut chiar și un stagiu în Parlamentul European.

Fiul mai mare al lui Peskov, Nikolai Choles, a studiat în Marea Britanie și a călătorit prin toată lumea cu avioane private

Fiicele lui Lavrov

Ministrul de Externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov a trimis-o pe fiica lui la studii în New York și Londra. Polina Kovaleova locuiește în Londra și este proprietara unui apartament în unul dintre cele mai scumpe raioane din capitala britanica în valoare de 5,8 milioane de dolari.

A doua fiică, Ekaterina Vinokurova, a studiat în New York unde și a trăit 17 ani. Ambele fiice au fost incluse în lista sancțiunilor creată de Marea Britanie.

Fiicele lui Putin

Fiica lui mai mare Maria locuia împreună cu soțul ei olandez într-un apartament în valoare de 3,3 milioane de dolari în Țările de Jos.

A doua fiică, Ekaterina, locuiește într-o vilă din Franța a cărei valoare este de câteva milioane de dolari.

Ele au fost incluse în lista sancțiunilor americane.

Se spune că Putin are mai mulți copii în afara căsniciei și care locuiesc în Occident, însă Kremlinul a negat aceste informații.

Preluat de la: diez.md