tirgul-de-cariere_1200-x-628.jpg

Vrei să afli mai multe despre ofertele de muncă de la companiile de top din Republica Moldova? Atunci, Târgul de Cariere din cadrul Chișinău Maker Faire este locul perfect pentru tine!

Ești aștept(ă) să te conectezi direct cu potențialii angajatori, să discuți personal cu reprezentanții companiilor, să afli mai multe despre cultura organizațională și oportunitățile de carieră disponibile.

Târgul de Cariere este potrivit pentru ce care doresc să descopere dacă valorile sale se aliniază cu cele ale companiei mult visate sau pentru studenții care pot alege dintre joburi, internship-uri și proiecte potrivite intereselor sale. 

Târgul de Cariere te va ajuta să îți faci cunoscute abilitățile, experiența și să elimini frica de procesul de recrutare.

Nu rata această șansa de a-ți propulsa cariera! Participă la Târgul de Cariere din cadrul Chișinău Maker Faire!

Chișinău Maker Faire este un eveniment gratuit unde alături de companiile tech, se adună pasionații de tehnologie și iubitorii de invenți, unde creatorii și inovatorii din Moldova își prezintă creațiile și își împărtășesc cunoștințele într-un mediu dinamic, atrăgând participanți de toate vârstele.

Festivalul va include următoarele zone:

Vino la Chișinău Maker Faire – informează-te despre ofertele de muncă, participă la Târgul de Cariere, alătură-te atelierelor interactive și de a descoperi proiecte și produse locale. 

Intrarea și toate activitățile sunt gratuite pentru vizitatori. Înregistrează-te la festival aici.

Preluat de la: diez.md