Dacii-Liberi-1.jpg

Dacii Liberi Moto Fest revine! Cea de-a treia ediție a festivalului se va desfășura în perioada 21-23 iunie, la vinăria Mileștii Mici. Multe elemente specifice acestui eveniment vor rămâne neschimbate, totuși organizatorii promit că vor introduce și ceva nou. Spiritul liber al iubitorilor de motoare și muzică rock va fi cu siguranță prezentă. Acesta este cel mai mare festival de muzică rock de până acum realizat în țară, cu oaspeți din toată Europa, dar și de pe alte continente ale lumii.

#1. Evadare în natură. Scapă de aglomerația orașului și relaxează-te într-un camping amenajat pe teritoriul vinăriei Mileștii Mici. Zona de camping va fi gratuită pe toată durata evenimentului.

#2. Gastronomie variată. Bucură-te de o selecție delicioasă de bucate tradiționale și vinuri oferite de vinăria Mileștii Mici și partenerii săi, precum și de bere și băuturi răcoritoare de la producători locali.

#3. Companie plăcută. Petrece ore întregi povestind cu prieteni vechi și noi, căci nu există ceva mai unificator decât pasiunile comune.

#4. Cursă unică. Trăiește adrenalina unei curse cu motorul prin galeriile subterane ale vinăriei Mileștii Mici, o experiență cu adevărat inedită.

#5. Concursuri și premii. Participă la concursurile organizate de Dacii Liberi și ai șansa să câștigi premii atractive, totul într-o atmosferă de voie bună.

#6. Concerte memorabile. Reîntâlnește trupele preferate care au fost alături de noi și la edițiile anterioare. Harmasar, una dintre trupele emblematice ale underground-ului din Moldova, și Civic Rebels, care au făcut senzație în 2023 cu piesa „Sânge de Dac”, devenită imnul clubului Dacii Liberi MCC.

#7. Rugul dacic. Încheie festivalul cu tradiționalul rug dacic, un moment deosebit care simbolizează spiritul evenimentului.

Pe scena festivalului vor evolua:
#
JaxCore (Moldova), Stoned Riders (Moldova) și Awake The Demons (Romania) – trupe tinere de rock;
# Star Crystal (Ucraina) – trupă de glam metal din anii 80;
# Sanctuar (România) – hard și heavy metal, autorii pieselor „Bestii pe drum” și „Metaliștii”;
# Dirty Shirt – trupă de rock metal modern, cu atmosfera festivă a muzicii tradiționale est-europene și eclectismul muzicii internaționale, așa precum country, reggae și tribale;
# Lupii lui Calancea – trupa este recunoscută datorită motivelor, baladelor si poveștilor haiducești adaptate, puse pe ritmuri contemporane, care se află în fuziune cu elemente de folk, trap și rock;
# Infected Rain – trupă de metal moldovenesc, care a participat la festivaluri internaționale precum Wacken Open Air, Brutal Assault, GrasPop, Full Force și Summer Breeze (acesta va fi primul show din cadrul turneului european Summer Time Tour 2024, care se va derula întreaga vară în 13 state europene).

Biletele pot fi procurate pe daciiliberi.md, unde.io, afisha.md și iticket.md.

Aici citește despre cum s-a desfășurat festivalul Dacii Liberi Moto Fest 2023, iar în acest articol află mai multe despre clubul de motocicliști haiduci din Chișinău – Dacii Liberi.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md